Напишете дума/думи за търсене

Големият актьор Иван Иванов стана дядо

"Станах дядо от Стефан и бебето е кръстено на мое име - Иван". Така радостно сподели новината със света големият ни актьор Иван Иванов, познат на цяла България от филма "Всичко е любов".

"Вярно е, бебче си имаме от Стефан и сме много щастливи. Вече не вървя, а летя! Няма да обяснявам коя е майката, защото това е желание на семейството", сподели от своя страна и актрисата Петя Силянова, майка на рапъра Стефан Иванов, по-известен като Wosh MC.

Стефан с мацката си избира обзавеждане за дома си
Стефан с мацката си избира обзавеждане за дома си

Момчето е желано и от таткото, и от майката, а благата вест бързо обиколи колежките на Силянова, която почерпи с бонбони и сладки за щастливата вест.

Двамата са по-близки от всякога
Двамата са по-близки от всякога

Топфотографите на "България Днес" снимаха Стефан Wosh MC миналата година с девойка в голям магазин за стоки за дома. Според близките му именно тогава рапърът е разбрал, че ще става баща, и се подготвил да "свие гнездо". Стефан има брат Георги Иванов, който също много се зарадвал на новината за новото попълнение в семейството.

За желанието да има бебе музикантът говори и във формата "Биг брадър", който спечели през 2018 г. Тогава именно той се раздели с гаджето си - Мария Коцева-Мума. "Тя е малка и няма желание за сериозно обвързване. А аз съм готов да имам дете. Това е най-хубавото нещо, което може да се случи на един човек - да има смисъл в живота", твърдеше изпълнителят.

Преди колежката Мария Стефан имаше връзка и с Луиза Григорова и с Радина Кърджилова. С всички днес той е добър приятел. Освен с музика Иванов се занимава и с бизнес в съдружие с авери. Той е дизайнер и има своя колекция сакове, раници, малки мъжки чанти и шапки.

Желаем на него и семейството му здраве и късмет!

Петя Силянова
Петя Силянова
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X