Напишете дума/думи за търсене

Гримирай се сама като професионалист

В суетенето около абитуриентските балове една от най-важните точки, които присъстват в плановете на девойките, е техният грим. Много момичета се доверяват на специалист, който да подчертае най-красивите черти на лицето им, но ако трябва да сме честни, това понякога е рисковано. Гримьорите, дори най-добрите от тях, имат своя идея за визията на един човек и понякога тя не съвпада с неговата собствена. Самото момиче, особено ако не е начинаещо в гримирането, има по-голяма вероятност да сътвори върху лицето си нещо, което да му допадне и да съвпада с идеята за собствения му образ.

Няколко допълнителни съвета от професионалисти обаче няма да са излишни на никого. Посетихме нашите приятели от dm и пожелахме да ни покажат своите топ продукти, които препоръчват на абитуриентките тази година. Разбира се, може да се възползва всеки, който държи на качествената козметика и изгодни оферти.

Хидратирайте преди гримиране

Хубавият грим има нужда от перфектна основа. Затова е много важно не само с какво ще се „нарисувате“, а и какво е „платното“, върху което ще творите. Ползвайте качествена козметика според нуждите на вашата кожа, а в специални случаи, когато гримът трябва да издържи по-дълго, добавяйте екстрахидратация. Balea капсулите за лице са идеални за случая, защото ще ви доставят мигновена хидратация, която ще трае дълго. Освен това са лесни и приятни за нанасяне.

Balea Капсули за лице, 7 бр., различни видове
Balea Капсули за лице, 7 бр., различни видове

Основа за грим

Обикновено пропускаме тази стъпка в ежедневния си грим, но ако искате да се погрижите за кожата си и в същото време да имате дълготраен грим, използвайте такъв продукт. Той се нанася след крема за лице, а в dm ни предложиха два варианта - основа за грим против замърсявания Bell HYPOallergenic* Anti-Smog Primer и trend !t up Hello Natural Glow! - озаряваща база за грим. Ако имате намерение да ползвате хайлайтър, се спрете на първия вариант. Ако не искате още един слой върху фон дьо тена си, тогава заложете на озаряващата база.

Bell HYPOallergenic* Anti-Smog Primer Основа за грим, против замърсявания, 1 бр.
Bell HYPOallergenic* Anti-Smog Primer Основа за грим, против замърсявания, 1 бр.

trend !t up Hello Natural Glow! Озаряваща база за грим, 1 бр.
trend !t up Hello Natural Glow! Озаряваща база за грим, 1 бр.

Смело със сенките

Тази година е много важно да подчертаем смело очите. Може да използвате цветове, които харесвате как седят на цвета на очите ви, но е добре да ги съобразите и с този на тоалета. Ако сте с бяла рокля, силно опушеният черен грим ще е тежък. Ако сте с жълта, розовите сенки изобщо не са вашите. Оттам нататък действайте смело. За целта обаче ви трябва качествена палитра. Първо, за да издържат сенките по-дълго и второ, за да седят красиво изрисувани, а не да изсушават клепачите. Предложението на специлаистите е wet n wild* Color Icon палитра сенки за очи.

wet n wild* Color Icon Палитра сенки за очи, 10 цвята различни цветове
wet n wild* Color Icon Палитра сенки за очи, 10 цвята различни цветове

Бронзирайте

Идва лято и професионалистите ни дават картбланш да използваме летни бронзиращи пудри. Те правят излъчването по-свежо и секси, освен това с тях може да контурирате лицето си още по-добре. Ако става въпрос за вечерен грим, действайте още по-смело. При по-светла кожа е подходящ по-светлия нюанс, при по-тъмна – по-тъмния. Препоръката ни е trend !t up Silk'n Sun Glow Bronzer бронзираща пудра.

trend !t up Silk'n Sun Glow Bronzer Бронзираща пудра, светъл или тъмен нюанс, 1 бр.
trend !t up Silk'n Sun Glow Bronzer Бронзираща пудра, светъл или тъмен нюанс, 1 бр.

Гланцът за устни – навсякъде с вас

Тежките червила остават в зимата. Независимо дали отивате на бал, на парти, на среща с приятели или на разходка в гората, гланцът за устни е вашият най-добър приятел. Той е абсолютен тренд тази година и се предпочита както от по-младите девойки, така и от по-улегнали дами. Гланцът придава младежки вид на лицето и не утежнява грима. Ако сте абитуриентка и сте била наистина смела със сенките за очи, както съветват професионалистите, по правило е добре устните да оставите само с лек нюанс, тоест с качествен гланц. Пробвайте гланцовете за устни BOURJOIS Gloss fabuleux и alverde 3D Effect или Pure Shine.

BOURJOIS Gloss fabuleux Гланц за устни, 1 бр., различни цветове
BOURJOIS Gloss fabuleux Гланц за устни, 1 бр., различни цветове

alverde 3D Effect
alverde 3D Effect

  • Ключови думи:
X