Напишете дума/думи за търсене

Какви мебели са ни нужни в антрето

Източник: Pixabay

Първото нещо, което виждаме, когато влезем в един апартамент, е неговият коридор. Той е и лицето на всеки дом. Затова е хубаво да изберем удобни мебели и свежи цветове, които да ни посрещат и да ни предразполагат, когато се прибираме. Много е важно да ги съобразим в зависимост от големината на помещението. Има голямо разнообразие от малки и големи модулни системи, които да напаснете достатъчно функционално, спрямо вашите нужди и желани удобства.

Какви са основните мебели нужни за антрето

  • Портманто – изключително практично и удобно решение;
  • Шкафове за обувки – особено важно е да съобразите мястото, което ви е необходимо, за да съберете обувките на цялото семейство;
  • Огледало – трябва да има къде да си “хвърлите един поглед”, преди да излезете навън;
  • Различни модули и шкафчета – важно е да имате мебел за съхраняване на всички нужни за вас вещи.

Хубаво е и да отворим нашето антре с различни картини, цветя или други интересни детайли, които да го направят да изглежда по-уютно и приветливо. Помислете хубаво и за цветовете, които ще използвате за обзавеждането и стените.

Мебели за Антрета
Мебели за Антрета

Подходящи цветови комбинации

Важно е да разясним кои са топлите и кои студените цветове, за да съумеем да работим добре с тях. Оранжево, червено и жълто-зелено са основните топли нюанси, които може да използвате. С тях ще създадете по-лесно уют и свежест в помещението. Студените цветове като лилаво, синьо, синьо-зелено и други са подходящи за по-светли пространства. Освен че действат успокояващо, то те ще и направят помещението ви да изглежда една идея по-голямо и отворено. Внимавайте с тях обаче, тъй като при липса на достатъчна светлина ефектът може да бъде точно обратният. Черното и бялото са неутрални цветове и истината е, че с тях залагате на сигурно и почти няма как да сбъркате. 

За какво друго да внимавате

Вече може на много места да намерите голямо разнообразие от свежи мебели, които да придадат модерна визия на вашето антре. Не забравяйте обаче, че качеството им е от особена важност, за да не се налагат чести ремонти. Без значение дали искате луксозно антре, или просто удобство и комфорт на влизане у дома, то е важно да обърнете внимание на детайлите.

Не забравяйте, че правилният подбор на мебели ще ви помогне да направите вашето антре удобно, практично и уютно. А какво е един дом без уют в него? 

  • Ключови думи:
X