Напишете дума/думи за търсене

Шайда и Билал от "90 дни до сватбата" - сгодени след 7 дни връзка

Оригиналната поредица «90 дни», от която започна всичко и предизвика обсесивни разговори по целия свят, се завръща!
Седем двойки имат 90 дни, за да разберат дали любовта им може да се случи, в рамките на деветия сезон на «90 дни до сватбата».

Миналата година шоуто беше шоу № 1 без сценарий във всички ключови сегменти за възрастни и жени. Шоуто наистина превзе земното кълбо, като е снимано в 46 страни, излъчено в 181 територии на 39 различни езика.

Представяме ви Билал, 42 (Канзас Сити, МО) и Шайда, 37 (Тринидад и Тобаго).
Искрите избухнаха мигновено, когато Билал и Шайда най-накрая се срещнаха лично, след като се запознаха онлайн месеци преди това. Всъщност Билал предложи брак, след като прекараха само една седмица заедно на живо.

Но те имат доста различни стилове на живот - Билал е разведен баща на две деца, докато Шайда все още живее у дома с родителите си. Тя е готова да създаде собствено семейство с него, но той не е сигурен, че иска още деца. На всичкото отгоре Билал иска Шайда да подпише предбрачен договор, което доведе до допълнителен разрив между двамата. Ще им попречи ли натискът да се преместят в Съединените щати, да се грижат за семейство и да поддържат здрави отношения?

Какво е най-голямото предизвикателство да се срещащ физически, вместо да общуваш онлайн?
Шайда: Когато комуникираш с някого онлайн, вие не сте наясно дали той е истински. Може отсрещният да си постави фасада. Но когато е физически, сякаш нямах представа, че Билал е толкова спретнат. Винаги се облича като джентълмен, но не го осъзнах напълно, докато не влязох във физическа връзка с него. Когато го видях очи в очи, разбрах, че този човек е толкова суперчист, сякаш ме подлудява. Започнах да се чудя, мога ли наистина да се справя с това?

Това са предизвикателствата, пред които се сблъсквате, познавайки някого лично, вместо да имате връзка от разстояние с него. Може да видите неговите действия и да го видите без маска.

А ти, Билал?
Билал: Бих се съгласил с това, което току-що спомена. Има своите плюсове и минуси да бъдете на живо с някого срещу общуването ви онлайн.

Кое според вас е по-важно в живота? Да слушаш сърцето си или ума си?
Билал: И двете. Трябва да имаш чисто сърце, но в същото време също трябва да сте достатъчно интелигентни, за да не се доверявате на сляпо. Имаме поговорка в нашата религия, която гласи: «Повярвай в Бог, но също така вържи камилата си», което означава, че ако се доверявате на някого, преди това трябва да мине през надлежна проверка. Все пак трябва да сте в състояние да се уверите, че харесвате това, което другият казва, че и вие сте този, за когото се представяте. С Шайда говорихме говорихме няколко месеца онлайн. това, което ме накара да дойда в Тринидад, беше да мога да я видя лично, да видя дали трябва да продължим тази връзка? Защото всичко, което видяхме досега чрез видео и чухме по телефона, е страхотно. Но все пак какво ще бъде, когато се видим за първи път?

Ще й хареса ли поведението ми, стойката ми, походката ми... Тя дъвче ли с отворена уста? Всички тези странности забелязват ли се от отсрещния?

Дали щеше да има разлика, ако се бяхте срещнали на неутрална територия, а не в Тринидад или САЩ? Мислите ли, че връзката ви щеше да еволюира по същия начин, както сега?
Шайда: Не знам. Радвам се, че се срещнахме в родината ми, защото той успя да се запознае със семейството ми и да види повече от живота ми. А когато дойдох в Америка, успях да се видя с майка му и неговите братя и сестри. Имах чувството, че това показва, че се приемаме сериозно, вместо да се срещнем в Барбадос и да прекараме няколко дни в хотел. Това е добре, ако искате просто да се забавлявате, но ако търсите партньор в живота и някой, който е потенциален съпруг, вие искате да го посрещнете във вашата страна, за да може да се срещнат с други хора, които са свързани с вас, като вашето семейство, вие майка ти, баща ти.

Билал: Да. 1000% съм съгласен с казаното от нея. Би било чудесно да се срещнем някъде другаде, но това би било по-скоро забавление, но мисля, че и двамата искахме нещо много повече от това. Едно от нещата, които ме привлече към нея, беше динамиката на нейното семейство. Това ми напомни за моето, за храната на трапезата, за игрите, които играем, за музиката и танцуващите хора и всички онези различни неща, но едновременно с това еднакви. Просто музиката беше друга, защото културата ни е различна, но буквално се чувствах като у дома си.

Коя според вас е тайната на успешната и искрена връзка?
Шайда: Мисля, че все още се опитвам да я разбера. Знам, че малки неща като доверието са част от нея. Трябва да обичаш човека, защото трябва да обичаш личността, да търпиш партньора си и трябва да има доверие.

Билал: Мисля, че една от основните тайни е една, поставяте Бог на първо място във връзката си. И когато направите това, вие винаги ще се почитате един друг, защото в края на деня, дори когато този човек ви изнервя понякога, знаете, че Бог ви е поверил един на друг.

Знам, че всички говорят за любов. Любовта е страхотна, но тя не е едно от нещата в нашата религия, за които се говори конкретно защо се жениш за някого. Защото любовта се изгражда въз основа на тези неща.

Все още ли вярвате, че любовта е по-силна от всичко, дори от парите?
Билал: Мисля, че Бог е по-силен от всичко, защото любовта ще има възходи и падения. Някои дни може да се обичате повече от други, но ако поставяте Бог в тази връзка, тогава вярвам, че тази любов ще продължи да расте в истината.

Съгласна ли си, Шайда?
Да. Вярвам в любовта. Вярвам, че животът без любов е никакъв живот. Това е един от любимите ми цитати. Бях безнадежден романтик, когато бях тийнейджърка и четях любовни книги. Така че вярвам, че любовта е силна и вярвам, че любовта побеждава всичко. Ако е с точния човек, разбира се.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X