Напишете дума/думи за търсене

Линда дойде на протеста да подкрепи съпруга си (снимки)

Линда в черно и бяло, като съпруга си. Снимки НИКОЛАЙ ЛИТОВ

Съпругата на премиера Кирил Петков - Линда, дойде на площада да го подкрепи, заедно с приятелка. 43-годишната канадка бе избрала класически цветове за визията си - блуза в черно и бяло и бяла пола.

"Това е Кирил, той винаги иска да поправя нещата. Това е нещо като съдба за него, пътят му. Винаги е искал да помага на държавата, подкрепям го, разбира се", отговори Линда на въпрос на поддръжниците на мъжа си на площада.

На зяпачите направиха впечатление интересните татуси, които съпругата на премиера не крие, а напротив - гордее се с тях. На ръката си тя има диви рози. Напомнят й за Канада, а гълъбите на рамото й представляват нейните момичета, които са три, точно като нея и нейните две сестри. 

Семейството е повече от сплотено
Семейството е повече от сплотено

Само преди дни Линда отново бе на улицата до мъжа си. Тя дори пусна пост в инстаграм: Вчера беше трудно. Загубихме ключов член на нашия отбор. Удар по нашия морал и увереност. Кирил напусна парламента пребит и си мислеше защо го правя? Но какво се случи? За негова изненада той видя всичките ви лица на площада! Огромна тълпа от вас излязоха, за да покажат подкрепата си и мога да ви кажа от първа ръка как помогна - да види известна признателност за всичките им усилия, той се прибра у дома целият с голяма усмивка на лицето си, като ми каза, че това беше напомняне защо той беше там - за всички вас, нас и за нашите деца. Също така е напомняне, че всички играем важна роля, да излезем на площада, да гласуваме или за мен да взема химическото чистене ;):) Просто исках всички да знаете колко много той оцени подкрепата ви вчера! Благодаря ви!

Татусите на Линда впечатлиха околните
Татусите на Линда впечатлиха околните
Гълъби се виждат на рамото на г-жа Петкова
Гълъби се виждат на рамото на г-жа Петкова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X