Напишете дума/думи за търсене

5 знака, че сте твърде достъпни за мъжа

Първите срещи са игра, а връзките са балансиращ акт.
Да се правим на недостъпни, е стар съвет, стане ли дума за запознанства.

Повечето жени обаче имат обратния проблем: те са твърде достъпни.
Мъжете често свързват това с отчаянието им, с желанието им да не са сами. Най-добре е да не сте твърде достъпни, но и не се правете на твърде недосегаеми за чара на отсрещния.

Къде е идеалната среда?

Това са петте признака, които ще ви дадат да разберете дали сте твърде достъпни.
1. Приемате ли срещи в последния момент или покани от ухажори?
Ако е така, може да сте постоянно на разположение. Мъжете искат жени, които са желани и от другите господа. Избягвайте да сте на разположение за заявка за среща за същия ден или за оферта в последната минута. Един мъж трябва да ви покани на среща поне 24 часа предварително.

2. Винаги ли приемате обаждането, когато той звъни?
Това е червен флаг за него. Следващият път, когато се обади, оставете обаждането да се прехвърли към гласовата поща. Мъжете обичат предизвикателствата и искат да се чувстват така, сякаш преследват жена. Дайте му нещо за преследване.


3. Веднага ли му позволихте да насрочи нова среща, след като е отменил предишната?
Това е огромна грешка. Освен ако той не е отменил виждането ви поради природно бедствие или семейна спешност, не трябва да приемате друга покана веднага. Трябва да отхвърлите следващите му две покани. Ако той наистина иска да ви се реваншира, тогава ще стане по-настоятелен.

Нека мисли за вас. Оставете го да се тревожи, че може би не е единственият, който привлича вашето внимание. Това ще го накара да иска да ви преследва повече.

4. Вие ли инициирате по-голямата част от контакта (обаждания, имейли или съобщения)?
Това отблъсква повечето мъже. Те искат да преследват, а не те да са плячкосвани. Спрете веднага. Контактът трябва да бъде иницииран от него в началото.

5. Срещате ли се само с един мъж, който не е поискал или поискал изключителна връзка?
Ако той не е поискал да бъде ексклузивен, значи не се среща изключително с вас. Дръжте възможностите си отворени и излизайте с повече от един мъж наведнъж. Това е модерен съвет, предишните правила за запознанства препоръчваха да излизате само с един мъж по едно и също време. Този съвет вече е остарял в ерата на интернет.

Помнете, че всичко е в баланса. Ако се правите на твърде недостъпни, това може да убие връзката, преди да е започнала. Но ако сте прекалено достъпни, може да убие интереса на мъжа. Запознанствата изискват деликатна комбинация от свенливо поведение и истински интерес. Следвайте тази линия на поведение и ще плените сърцето му.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X