Напишете дума/думи за търсене

За и против връзката с жена Водолей

Най-неконвенционалният член на семейството на зодиите, Водолеят е известен с това, че е уникален, причудлив, невероятно очарователен, изключително интелигентен и малко бунтар. Дълбок мислител, който непрекъснато променя себе си, Водолеят разширява хоризонтите на хората около себе си с безкраен поток от нови идеи.

Ако сте успели да спечелите сърцето на жена от тази зодия, тя ще ви държи в плен на щастието, летейки из облаците.
Щедра, откровена до до болка и адски остроумна, жената Водолеят е любима, която ще обожавате и на която дълбоко ще се възхищавате. Но колкото примамлива и завладяваща да е тя като партньор, тя е пълна с парадокси. Да се ??научиш да се ориентираш по нейните ексцентрични начини не е за хора със слаби нерви. Но ако сте уверени в себе си, обичате предизвикателствата и имате добро сърце, то жената Водолей е правилното интимно другарче за вас.

1. Умна е до припадък
Жената Водолей е известна със своя превъзходен интелект. Тя не само мисли за нещата, но и ги изследва старателно, от всеки възможен ъгъл.
Жената Водолей е гладна, за да разбере по-дълбокото, взаимосвързващо „как“ и „защо“ на всичко, което привлича интереса й.
Тя има нужда от мъж, който може да бъде в крак с нея интелектуално. Обменът на добре обмислени идеи я вълнува невероятно. Тя ще блести от вълнение, ако докоснете ума й по правилния начин. Но ако разговорът не успее истински да я стимулира, тя ще се отегчи и бързо ще премине към някой друг ухажор.

2. Прекалено премисля
Недостатъкът на нейния ум е, че тя често е изключена от себе си физически. С други думи, това, че „прекалява с мислите“, наранява чувствата й дълбоко. Тя няма да допусне никого до себе си плътски, преди да успокоите притесненията на ума й.
Тъй като преминаването от ментално към физическо ниво не е лесно за жена Водолей, чувствеността е нещо, което често липсва в живота й.

Помогнете й, посочете й физическите преживявания, които мозъкът й притъмнява - като онзи невероятен бриз, докосващ кожата й, или нюансите на вкусната храна, която току-що сте приготвили за нея.
Като въздушен знак жената Водолей често се възприема като студена, дистанцирана или емоционално затворена. Но тя не е. Просто е заклещена от ума си през по-голямата част от времето (там се чувства най-удобно и властно) и почти винаги ще се ласкателство. Господа, не се отказвайте, защото този от вас, който успее да стигне до нея наистина, ще бъде изключително възнаграден, защото...

3. Тя е сексуален авантюрист
Жената Водолей е невероятно любопитна, отворена и известна с това, че прегръща с отворени обятия нестандартното. Това я прави особено забавна и авантюристична в спалнята (или на задната седалка, или където си помислитe).
Обикновено е навита да опита почти всичко, стига да си мисли, че това е неин избор.
Свързването на мислите й със сексуалния акт обаче е жизненоважно. Дръжте мозъка и тялото й едновременно възбудени. Кажете й какво точно искате да направите с нея, докато правите любов. Помнете, че силното, здраво докосване привлича вниманието й много повече от нежното и гушливото.
Но истинското предимство на секса с жена Водолей е, че нейната сексуалност притежава еротична невинност. Да я гледаш как открива себе си и своята чувственост, със сигурност ще действа доста възпламеняващо на повечето мъже.

4. Не си пада по захаросаната романтика
Жените Водолей са изключително практични и се гордеят с това, че са оригинални и неподправени. Те оценяват искреността, а не показните прояви на привързаност. Забравете за Деня на влюбените, изобщо не я интересува този празник, пълен с клишета. Забравите ли обаче нейния рожден ден, то и тя бързо ще ви забрави.
Жените Водолеи обичат да ги ухажват, защото имат нужда да се чувстват уникални и специални. Не слагайте обаче тонове сърца върху стената в профилите й в социалните мрежи, тя ще ви презре за това.
Определено иска романтика, но практичната страна у нея има нужда тя да бъде обоснована и истинска.

5. Избягва конфликтите
Водолеите имат остро чувство за справедливост и дълбоко зачитат правото на другите да се самоизразяват. Рядко ще избута на преден план собственото си мнение като „правилно“, преди да даде чуе и гледната точка на партньора си. Жената Водолей има нулево търпение към неприятностите и не се чувства комфортно с конфронтациите. За нейния практичен ум и двете са ненужни и нецивилизовани.
А когато е ядосана за нещо, просто повдигнете темата рационално и тя ще ви чуе. Ще направи всичко възможно, за да ви угоди (стига това да не нарушава нейното усещане за личността й). Но ако се опитате да я доминирате, да повишите глас или да я наречете с някое неуважително име – ще ви покаже вратата на секундата.

6. Тя е жестоко независима
Уран като една от двете управляващи планети на този знак (другата е Сатурн) създава жестоко независима природа за жената Водолей. Тя трябва да бъде вярна на себе си, за да се чувства щастлива и комфортно в кожата си.
И в отношенията, и в кариерата, в секундата, в която се почувства недооценена или ограничена, тя ще си тръгне. Нищо не я плаши повече от отнемането на свободата и автономията й.

Помолете нещо малко от жената Водолей и тя с радост ще ви даде всичко. Но ако изисквате нещо от нея, което не й допада, тя бързо ще отлети от отношенията ви.

7. Постоянно се променя
„Развивай се или умри“ е фраза, която приляга на прогресивната жена Водолей. Разширяването на ума й, подобряването на света и израстването като личност са част от непрекъснат непрекъснат процес за нея.
Въпреки че тя никога няма да ви каже КАК трябва да се променяте, тя очаква от вас непрекъснато да се развивате като индивид. Ако закотвите на едно място, независимо дали става дума за интереси, кариера или отношения, тя ще си тръгне. Тя налива цялата си енергия и ентусиазъм в една връзка или бизнес идея, докато не срещне ново предизвикателство и започне всичко отначало. Опитът да бъдете в крак с нея често е разочароващ. И ако искате от нея да остане същата жена, която сте срещнали преди 10 години - забравете за това. Няма шанс.

Любезна, остроумна, умна, непокорна - животът, прекаран в любов с жена Водолей, никога не е скучен. Тя жадува за силен, самоуверен мъж, който може да бъде в крак с красивия си ум и да отстоява идеалите му, като същевременно има сърцето и страстта да й помогне да се отвори емоционално и сексуално. Ако този мъж сте вие, бъдете готов да ви разкрие изцяло нов свят на любовта.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X