Напишете дума/думи за търсене

Невероятни факти за мастурбацията. Обзалагаме се, че не сте чували някои от тях

Вярно е, че не може да обичаш никой друг, докато първо не обичаш себе си. Това се отнася и за вашето специално време насаме. Защото мастурбираме по свой уникален начин.

„Диджействате” ли на долния етаж или просто се забавлявате без излишни екстри, но задължително с оргазми, когато става въпрос за мастурбиране? Имате ли специална техника за любов към себе си или все още експериментирате?

Ако искате да научите повече за любимата тайна тема на всички, прочетете тези факти, свързани със самозадоволяването, и след това се наградете. Знанието е секси.

1. Бил Клинтън е притиснат от републиканците да уволни главния хирург Джойслин Елдърс заради изявленията й, подкрепящи мастурбацията в полза на сексуалното здраве. Докторът казва, че мастурбацията може да помогне при кризата със СПИН. Сега в Америка празнуват Националния месец на мастурбацията в нейна чест..

2. Доказано е, че мастурбацията помага за управление на стреса по-ефективно, укрепва мускулите на тазовото дъно, изпълва кръвта с ендорфини и е вид сърдечносъдово упражнение.

3. В Кънектикът през 17 век мастурбаторите можели да бъдат наказвани със смърт за действията си.

4. Мастурбацията с оргазъм укрепва имунната система.

5. Тези, които мастурбират редовно, имат по-здрави бракове и по-добър живот.


6. Знаете ли, че Марк Твен е изнесъл лекция през 1874 г. по темата за мастурбацията ?

7. Научно доказано е, че возенето в метрото всеки ден е по-рисково за здравето от мастурбирането.

8. Някога имаше приложение, което учеше жените как да мастурбират. Наричаше се „Happy Playtime“ и включваше анимационна вулва. За съжаление, беше свалено от AppStore.

9. Докато 99% от мъжете могат да постигнат оргазъм до края на това изречение, само 46% от жените могат да постигнат оргазъм от мастурбация в рамките на три минути.

10. Повечето жени твърдят, че мастурбират поне веднъж седмично.

11. Женската мастурбация е древна и сериозна практика. Най-старото изображение на мастурбираща жена е глинена фигурка от Малта, датираща от 4-то хилядолетие пр.н.е.

12. Оргазмът е естествено болкоуспокояващо поради ендорфините, които се освобождават в кръвта.

13. Мастурбацията може да ви помогне да изградите устойчивост срещу гъбични инфекции.


14. Вибраторът е изобретен от лекар за лечение на истерия. Истерията била основно викторианският начин за въдворяване на жени в институции за това, че са „прекалено драматични“.

15. В Япония всъщност е незаконно да се правят сексиграчки, които приличат на пенис. Така се ражда вибраторът във формата на заек.

16. Мъжете могат да постигнат оргазъм, преди физически да еякулират.

17. Мастурбацията при момчетата може да помогне за укрепване на мускулния им тонус и да ги предпази от инконтиненция в бъдеще.

18. Забравете всичко, което знаете за традиционната мастурбация. Може да получите „корегазъм“, докато правите коремни преси.

19. Ако не мастурбирате, не означава, че сте фригидни. Не сте повредени и все още обичате секса.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X