Напишете дума/думи за търсене

Анна Мария Гюзелева открива четвъртия сезон на подкаста “24 часа от живота”

Анатолий Попов с Анна Мария Гюзелева в студиото на “24 часа от живота”.

Нов четвърти сезон, нова графична визия и нови джингли. Така стартира днес подкастът “24 часа от живота”.

Първи гост е Анна Мария Гюзелева. От седемгодишна тя е увлечена по балета, а родителите ѝ я записват в балетния състав на пощата във Враца. По-късно се местят в София, а тя е приета в балетното училище.

Големият ѝ дебют с главна роля в киното е в сериала “Пътят към София”, където играе Неда. По време на снимките навършва 18 години и празнува рождения си ден на снимачната площадка. Междувременно участва като балерина в спектакли в операта, където се запознава с големия оперен бас Никола Гюзелев. “Играехме във “Валпургиева нощ”, а това е именно танцовото платно на “Фауст” на Гуно. Натовариха ме да бъда в образа на Клеопатра, която се появява в съня на Фауст. От време на време в Софийската опера гостуваше и Никола Гюзелев, който беше в ролята на Мефистофел”, спомня си Гюзелева.

 За първото обаждане на Никола Гюзелев по стационарния телефон, нещото, което винаги ще помни от него, какво не успяват да си кажат, сбъднаха ли се мечтите на Анна Мария Гюзелева и за срещата ѝ със София Лорен ще чуете днес в подкаста “24 часа от живота” в сайта www.24chasa.bg и във всичките ни онлайн платформи.

В четвъртия си сезон подкаст рубриката пак ще излъчва всеки петък вдъхновяващи интервюта с любими лица и по-малко разпознаваеми публично българи, в които те ще говорят за важните неща - любов, семейство, здраве, кариера, предателства, приятели.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X