Напишете дума/думи за търсене

Хората, които живеят в тези 10 града, правят най-добрия секс в света

Чудили ли сте се някога жителите на кой град знаят най-много за това как се прави секс? Екипът на приложение за еротика, подходящо за Android, има всички отговори.

Изследователите провеждат масивно, пулсиращо проучване, изследващо сексуалните навици на над 450 000 души в над 200 страни.

Проучването е от 2017 г. и класира големите градове в световен мащаб по тяхната „сексуална позитивност“, която те определят като „имащи или насърчаващи открито, толерантно или прогресивно отношение към секса и сексуалността“.
Представяме ви 10-те най-сексуално позитивните градове в света, така че може да резервирате билетите си сега, за да се запознаете с няколко секси чужденци възможно най-скоро.

1. Париж
2. Рио де Жанейро

3. Лондон

4. Лос Анджелис
5. Берлин
6. Ню Йорк
7. Сао Пауло
8. Лас Вегас
9. Ибиса
10. Амстердам

Градовете били класирани в 10 различни категории, включително колко сексуално активни са техните жители, колко порно гледат, броят на обявите за развлечения за възрастни, които предлагат, собствеността на секс играчки и суингъри в града.

Данните били събрани от различни съществуващи проучвания, включително сексуални, здравни и полови изследвания от отделите по здравеопазване в различни страни.


Ето няколко акцента от различните области на точкуване.

1. „Сексуално експериментален“
По отношение на това доколко „сексуално експериментални“ са били жителите на всеки град, Рио де Жанейро е на първо място с 10%, следван от Лос Анджелис с 9,9% и Сао Пауло с 9,8%.

2. "Консумация на порно"
Потреблението на порно е най-високо в Лос Анджелис с 10% и Ню Йорк с 9,9%, макар че и двата града всъщност отчитат ниски резултати за гледане на порно поради факта, че хората, живеещи в тези градове, предпочитат да правят секс с партньори в реалния живот.

3. „ЛГБТ дружелюбност“
За да бъде наистина сексуално освободен, един град трябва да има добър достъп до модерна контрацепция, както и „положително отношение към ЛГБТ общността и равни права за всички.

В класацията „ЛГБТ дружелюбност“ Лондон е класиран на първо място с 10%, Париж на второ място с 9,7%, а Рио на трето място с 9,4%.

4. "Суингъри"
Берлин е на първо място с най-многобройни суингъри с резултат от 10%. Следват ги Париж с 9,9% и Лас Вегас с 9,8%. Париж и Лас Вегас също са класирани най-високо в местата за забавление за възрастни.

Какъв жанр порно хората гледат най-много в различните градове?
• „French Maman“ порно (аматьорско порно за възрастни) в Париж - 86,5%
• „Абаносово порно“ в Бразилия - 86,1%
• „Лесбийско порно“ в Лондон - 84%
• „Масажно порно“ в Лос Анджелис - 80,9%
• „MILF порно“ в Берлин - 80%
• „Масажно порно“ в Ню Йорк - 79%
• "Лесбийско порно" в Лас Вегас - 75%
• „Порно за пушене“ в Ибиса - 74%
• „Арабско порно“ в Амстердам - 73,6%

А оценката в категорията „сексуално удовлетворение“ показва, че на първо място са бразилците, следвани от Лос Анджелис.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X