Напишете дума/думи за търсене

Така световните звезди се сбогуваха с Лиса Мари Пресли

Лиза Мари Пресли

Том Ханкс и Рита Уилсън бяха сред първите знаменитости, изразили съболезнования към семейството на Лиза Мари Пресли след кончината ѝ, пишат задокеанските издания. Знаменитости като Пинк, Джон Траволта и Даян Уорън почетоха паметта на американската изпълнителка и авторка на песни, която по думите им е "единствена по рода си" и "умна, чувствителна и талантлива".

Единствена дъщеря на рок легендата Елвис Пресли почина в четвъртък на 54 години, малко след като е откарана в болница по спешност.

От името на семейството си Рита Уилсън написа в Instagram:

"Сърцата ни са разбити от внезапната и шокираща кончина на Лис Мари Пресли тази вечер". В дългата публикация съпругата на звездата от "Форест Гъмп" припомня за времето, което тя и мъжът ѝ прекарали миналата година с наследницата на музикалната легенда и нейните близки при промоционалното турне на филма.

"С Том прекарахме известно време с тях през промоционалното турне на "Елвис". Лиса Мари бе така честна и пряма, уязвима, очакваща с нетърпение филма. Тя говореше така красноречиво за баща си, за това какво означава за нея този филм. Разкошните ѝ дъщери Финли и Харпър бяха с нея и разсмиваха всички ни".

Уилсън каза, че Пресли я развела из имението Грейсланд в Мемфис, Тенеси, където живял нейният родител.

"Лиса, момичето ми, така съжалявам. Липсваш ми, но зная, че ще те видя отново", написа Джон Траволта в социалните мрежи. Той изпрати обичта и съболезнованията си на дъщерите и майката на починалата певица.

Носителката на "Оскар" Марли Матлийн изказа подкрепата си към Присила Пресли "като майка". "Имах възможността да се запозная с Присила Пресли в шоуто "Танцувай със звездите" и като майка не мога да си представя болката, през която преминава, заради преждевременната кончина на Лиса Мари", написа тя в Twitter.

Американската рок звезда Пинк каза, че светът "е загубил скъпоценен камък". "Сърцето ме боли, Лиса Мари, ти си единствена по рода си", написа тя в Instagram. "Смешна, с ум като бръснач, чувствителна, талантлива, остроумна, любяща, щедра, осъждаща, но винаги справедливо, лоялна и обожаваше децата си."

Даян Уорън изрази скръбта си от тази "ужасна новина". "Целият свят изпраща обич и молитви към Присила и децата на Лиса Мари, нека те ви дадат сила", написа тя.

"От време на време много силно си пожелавам, че има живот отвъд и тази вечер са едни от тези моменти. В противен случай е твърде трудно да понеса небитието и празнотата", написа в социалните мрежи Нанси Синатра, предава БТА. Бащите им - Елвис Пресли и Франк Синатра, са се изявявали многократно заедно на сцената и участваха заедно и телевизионното предаване "Добре дошъл у дома, Елвис" през 1960 г.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X