Напишете дума/думи за търсене

Какво казва типът куче, което имаме, за любовния ни живот

Точно когато си мислехме, че не може да стане по-лошо от това хората да ни съдят по дрехите и обувките, и се появи проучване, което твърди, че типът куче, на което сме стопани, също може да предизвика сурова преценка и да съсипе шансовете ни за добра връзка.

Благодарение на известно приложение за запознанства 1000 потребители - гейове и хетеросексуални, били помолени да съпоставят личностните черти на хората въз основа на вида куче, което притежават, и какво това означава за любовния ви живот.

Мъжете с големи кучета се възприемат като надеждни и с добри материални възможности. Докато хората, които имат, да речем, чихуахуа, се разглеждат не само като „скучни и тъпи“, но и като материал само за една нощ.

Когато става дума за хора със средно големи кучета, нещата стават малко по-сложни. Очевидно, ако сте мъж, който е стопанин на френски булдог, вие се възприемате като "непридирчив и особен", жените с пудели също попадат в тази категория. Мъжете с по-големи кучета се смятат за по-привлекателни.

Като цяло най-привлекателни за дамите са господата, които имат лабрадори и голдън ретривъри. Те може да не са в състояние да ви защитят от натрапник, защото са по-склонни да оближат, вместо да ухапят престъпника до смърт, но е известно, че са лоялни и мили – характеристики, които жените предпочитат пред всички други черти.

Що се отнася до начина, по който мъжете гледат на жените и техните кучешки другари, въпреки че стопанките на бигъл най-често се свързват с „точно това, което мъжете търсят в една добра жена , кучета като голдън ретривъри отново били най-добрият избор.

Въз основа на тези констатации, трябва ли собствениците на чихуахуа да заменят своите миниатюрни кученца с по-големи кучета, за да изглеждат по-малко "тъпи" и непринудени? Нямаме отговор.

Но знам, че във всеки един момент бих излязла на среща с мъж с голдън ретривър вместо със собственик на пудел или чихуахуа. Ако той не може да се справи с "истинско" куче, тогава съм пас за неговите любовни предложения.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X