Напишете дума/думи за търсене

Как да се справим с токсините в тялото

Източник: Pixabay

Прекомерната употреба на алкохол, мазна и нездравословна храна може да причини проблеми, свързани с черния дроб. Пречистването на токсините в организма става главно чрез клетките на този орган. Интоксикацията му поставя под риск човешкото здраве.

Вредната храна, алкохолът, лекарствата и други субстанции, които попадат в човешкото тяло, оставят токсини, с които понякога организмът не може да се справи сам. Най-често хората страдат от омазнен черен дроб заради вредната храна или цироза от прекомерна употреба на алкохол. Кратки “пробождания” в областта на черния дроб, подуване на крайниците, повишаване на теглото и хроничната умора могат да са част от симптомите, че черния дроб е интоксикиран и се нуждае от пречистване.

Хепа Клийнър е български продукт на билкова основа, с доказана формула, която работи активно за пречистването на жизненоважния орган. Базиран е на редица изследвания, доказали, че комбинацията от екстрактите на няколко растения - бял трън, глухарче, артишок и шизандра, могат да нормализират функцията му след тримесечна терапия.

Продуктът се предлага в опаковка от 60 капсули, достатъчни за едномесечен прием. Изследвания с потребители показват възвръщане в норма стойностите на чернодробните ензими и подобрена обмяна на липидите след курса на терапия.

Хепа Клийнър може да бъде поръчан директно от производител на промоционална цена от 24 лв. за една опаковка или 72 лв. за пълен тримесечен курс на терапия. След края на промоцията продуктът се предлага на редовна цена от 42 лв. За поръчки: 0877 72 10 40 или на www.biotica.bg

Допълнителни ползи от приема на Хепа Клийнър

Има някои допълнителни положителни ефекта от приемането на Хепа Клийнър. Пречиствайки организма ни продуктът спомага да се справим с няколко основни проблема, влошаващи здравето.

  • Затлъстяване - Като част от храносмилателната система, добре работещият черен дроб ще способства за по-редовното изхвърляне на отпадъците от червата. Вътрешното отслабване и освобождаване от мазнините ще проличи и отвън.
  • Проблеми със ставите - Черният дроб подпомага за намаляване на масата на тялото, а оттам и напрежението и болката в ставите. С това се подобрява качеството на живот и се повишава физическата активност.
  • Кожни проблеми - Помагайки на черния дроб да изхвърля токсините по-добре, по този начин всичко онова, което затлачва човешкия организъм няма да избива навън, причинявайки обриви, зачервяване и лющене на кожата.
  • Сърдечно-съдова система и кръвоносни съдове - Спомагайки за детоксикацията на черния дроб, се помага за правилно функциониращата сърдечно-съдова система.
  • Отоци - Освобождаването от излишните течности се ликвидират отоците и подпухналото лице, а заедно с това спомага за повишаване общия тонус и притока на енергия.

 Заявете още сега Хепа Клийнър на промоционална цена от 24 лв. за една опаковка или 72 лв. за пълен тримесечен курс на терапия. Поръчайте на тел.: 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

  • Ключови думи:
X