Напишете дума/думи за търсене

С какво компенсират мъжете с по-малки тестиси според науката

За мъжете големите топки са също толкова важни, колкото и големият пенис.

Ако имаш големи тестиси, ти си дързък. Означава да си безстрашен, истински мъж, който може да отнесе света, и сила, с която само глупаците биха се забъркали. Едва ли някога ще чуете мъж да казва: „Боже, много ми се иска да имам малки топки. Това би било хубаво.“

Дами, по-големият размер едва ли винаги е по-добър и ако искате да си „осигурите” партньор, който е чувствителен, лоялен и страхотен баща, мъжът с малки топки е правилният за вас.

Според науката мъжете с по-малки топки имат по-големи сърца.

Група учени решиха да се съберат и да изучават тестисите. В проучването участват 70-те мъже на възраст между 21 и 55 години от различни етноси и всички бащи на деца на прохождаща възраст. Те били подложени на оразмеряване на топките и тенденции за отглеждане на наследниците си.

Това, което учените открили, е, че има определена връзка между двете и че господата с големите топки може да искате да избегнете, ако търсите истинската любов.

Това не означава, че всички мъже с големи топки са скапани бащи, просто те са по-малко активни и не скачат точно от дивана по време на футболен мач, за да изкъпят или нахранят детето си.

Ако станат от легналото си положение, тези големи топки няма да могат да се почешат и ще бъдат тъжни.


Проучването има за цел да проучи еволюционната теория, че животните са създадени или за разплод, или за отглеждане.

Ако тестисите са в по-осезаемия край на спектъра, мъжете по своята същност искат да изхвърлят сперматозоидите си, след което да се отпуснат и да релаксират.

Момчетата обаче, които не трябва да мъкнат топките си в ръчна количка и може дори да са имали трудности да посеят семената си, са по- склонни да положат усилия за отглеждане на дете.

В зависимост от това какво търсите в един мъж, вероятно трябва да станете също толкова обсебени от размера на топките, колкото всеки мъж, когото вероятно някога сте срещали.

Не мога да ви дам точната обиколка, която трябва да търсите, но мога да кажа, че когато потърсите в търсачките „големи топки“, ще бъдете едновременно озадачени и ужасени. Спестете си агонията и не поемайте по този път, за да се обучавате в размера на тестисите. Методът проба-грешка вероятно е най-добрият.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X