Напишете дума/думи за търсене

Как да се възползваме от пространствата под прозореца

Прозорците са много трудни за декориране, но когато са направени правилно, те могат да бъдат едновременно красиви и функционални.

Първото нещо, което трябва да направите, е да помислите как да извлечете максимума от пространството под прозорците. Ако ви липсва място, за да работите върху хобитата си или да се наслаждавате на определени дейности, тази зона може да е точно това, от което се нуждаете.

1. Инсталирайте стилен радиатор, за да се възползвате от пространствата под прозореца
Ако трябва да монтирате радиатор у дома, чудесна идея е да го поставите в пространството под прозореца. За да изглежда тази идея толкова красива, колкото и функционална, поставете плот отгоре и някои орнаменти върху него. Няма значение дали са растения, снимки или ваза, в зависимост от вашите нужди и вкусове. Освен че е чудесен начин да се възползвате от пространството под прозореца си, поставянето на плот ще улесни скриването на тръбопроводите, необходими на радиатора, за да функционира.

2. Създайте зона за почивка
Може да постигнете това, като инсталирате персонализирана конструкция, допълнена с постелка или възглавници, за да я превърнете в удобна пейка.

Под нея може да инсталирате няколко чекмеджета за съхранение на книги, одеяла или всеки друг предмет, който искате да прибирате. Разхвърляйте възглавници с различни размери и оставете място в ъгъла, ако желаете, за да поставите стайни растения по ваш избор.

3. Инсталирайте рафт за книги
Защо не поставите рафтове по поръчка, за да може да поберете колекцията си от книги? Освен това имате възможност да го направите отворена или затворена мебел, в зависимост от това дали искате или не да показвате вашите литературни заглавия.

Проектирайте тази мебел за точното пространство, което искате. Това може да включва наличие на зона за снимки или растения. Освен това в горната част на рафта може да покажете намерите място и за други колекции.

4. Проектирайте учебен или работен кът
Пространствата под прозореца са идеални за обособяване на работна или учебна зона. Тази идея е страхотна, ако работите или учите у дома. Сложете под прозореца с бюро или персонализирана конструкция, за да може да седите удобно, докато работите.

Ще може да се наслаждавате на гледката през прозореца и да имате достатъчно естествена светлина, за да извършвате дейностите си. Освен това, когато времето позволява, може да отваряте прозореца, за да влиза чист въздух. Подарете си лукса да декорирате тази зона, както сметнете за добре - с рамки за картини, картини и лампи.

Под бюрото в новия си домашен офис трябва да оставите достатъчно място, за да ви е удобно, но може също да добавите няколко шкафа за документи или кутии за съхранение, така че да не тънете в хаос.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X