Напишете дума/думи за търсене

Евтини, но работещи трикове за красив дом

Ако смятате, че на вашия дом му липсва нещо или има нужда от нещо повече, ние ще ви дадем няколко евтини идеи, които да ви помогнат да постигнете резултатите, които очаквате.
Разбира се, имайте предвид, че нищо не прави дома ви да изглежда по-красив от любовта, която влагате в него, и от хората, които живеят под неговия покрив.
Нашите евтини трикове за красив дом включват модификации и закупуване на аксесоари.

1. Модернизирайте своя текстил
Ако имате остарели килими и други текстилни изделия у дома, време е да ги модернизирате, за да направите дома си по-красив. Кажете сбогом на синтетичните и тежки тъкани и приветствайте тези, изработени от естествени и органични суровини.

Пример за тези видове текстил е памукът. Също така ракита или
юта работят добре. Ръчно изработените декоративни предмети са една от прогнозираните тенденции за тази година и вярваме, че тази изработка ще бъде тренд още дълго време.

2. Изберете фокусна стена
Вторият евтин трик, за да направите своя дом по-красив, се състои в трансформирането на една от стените на хола ви и превръщането й в главния герой. Как да го правите? Единият вариант е да закачите комплект от три картини или снимки, за да привлечете вниманието.

Може също да използвате някои от вашите собствени илюстрации или рисунки. Боядисването на стената в определен цвят и придружаването му със специфичен дизайн или дори използването на огледала е друга идея, която може да опитате.

3. Направете дома си по-приятен
Освен да поддържате стаите си чисти и подредени, закупуването на декоративни, евтини и топли предмети помага в мисията да имате по-красив дом. Поставянето на уникални предмети и артикули на входа на вашия дом или на входа на вашата баня.

Приятният аромат също ще има значение и е икономичен и дълготраен. Какво ще кажете за постелка за добре дошли на вратата ви? Помислете за всичко, което ще предложи по-топло изживяване и такова, което вашите гости също ще оценят.


4. Флиртувайте с трапезарията
Трапезарията може да бъде главен герой или антагонист в зависимост от това как е декорирана. Четвъртият евтин трик, който имаме за вас, за да направите дома си красив, се състои в „повдигане” на духа на това пространство.

Започнете с масата и сложете върху нея красива и модерна покривка. След това поставете ваза или няколко свещи и не забравяйте, че салфетките добавят елегантност, а покривките, устойчиви на петна, са издръжливи и евтини.

5. Превърнете традиционната си лампа в красива
Таванните лампи обикновено са скъпи, в зависимост от материала. Когато бюджетът е ограничен, има алтернативи, които може да опитате. Единият вариант е да закупите хартиена лампа.

Тези лампи са семпли, но придават нов облик на всяка стая. Има и алтернативи „Направи си сам“, което означава, че може сами да измайсторите лампите и да добавите много оригинален щрих.

6. Цветя и растения за естествен допир
Последният евтин трик за по-красиво жилище е свързан с растенията и цветята. Напълнете вазите си с диви цветя, защото те не само ще направят дома ви красив, но и няма да ви струват повече от времето, което отделяте за събирането им.

Може също така да поставите растение в саксии върху холната маса. Ако са големи, ще стоят чудесно от едната страна на фокусната стена, за която говорихме малко по-нагоре.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X