Напишете дума/думи за търсене

Мъжете не искат да говорят за тези 5 неща на първа среща

Преди да се видите с някого очи в очи, комуникирате приказно във виртуалното пространство. Всичко върви по мед и масло, но в момента, в който се озовете срещу мъжа, с когото сте прекарали доста човече, чатейки се, се оказва, че разговорът ви в реалността не потръгва.

Възможно е това да се дължи на теми, които никак не са подходящи при първата ви среща и които ще ви попречат да стигнете до втори кръг по пътя си към блаженството на срещите.

1. Бивш партньор
Това се разбира от само себе си, че не е подходяща тема за първа среща, но понякога някакво дяволче ни приканва да започнем да чоплим около предишните връзки на потенциалния ни нов партньор.

Разговорът за минали връзки, независимо дали са добри или лоши, измества фокуса върху вашето минало и далеч от настоящите ви едва прохождащи отношения. Освен това обсъждането на грешките на бившия не прави нищо друго, освен да развее червено знаме пред погледа на мъжа с когото сте на среща.

2. Скъпи марки
Повечето мъже са наясно, че дрехите, които не са обикновена конфекция, означават, че дамата срещу тях има нужда от "висока поддръжка". Ако на масата сте трима – вие, той и чантата ви Prada и очилата Armani, то със сигурност няма нужда да обсъждате последното си ходене до мола, за да си купите последните обувки на Маноло Бланик.

3. Феминистка политика
Първата среща не е моментът да ревете за правата на жените или да настоявате да платите сметката. Мъжете иска да се чувстват като мъже, няма нужда да ги кастрирате, настоявайки да купите вечеря на господина, с когото сте на среща. Просто казано, излизате с мъж, така че го оставете да бъде такъв (поне за една нощ). Ако той си заслужава, по-късно ще имате достатъчно време за обсъждане на достойнствата на феминизма срещу партиархата.

4. „Случвало ли ти се е...?“
Много жени си въобразяват, че да се правят на сладки и срамежливи, докато питат невинно отсрещния дали някога е изневерявал, дали обича да лъже партньорите си, дали би направил това или онова ще им помогне да „заковат” мъжа, с когото са на среща.

Никой няма нужда от разпит за моралния му компас. Това може да задуши една иначе обещаваща връзка. Рискувате обекта си на желание никога повече да не ви се обади.

5. Вашите ежедневни болки и оплаквания
Сутрешният трафик прецака ли ви деня? Вашето лате не ви харесва? Колегите по-дразнещи ли са от обикновено? Запазете го за себе си.

Или се обадете на приятел, терапевт - който и да е. Но не ползвайте за кошче за душевни отпадъци нищо неподозиращия непознат, който седи срещу вас. Хората се срещаме, за да създадем връзка и да представим най-доброто от себе си, а не за да отприщим ежедневните си разочарования върху някого.

По принцип може да сте усмихнат човек, но вашият кавалер ви оценява в конкретния момент.

Така че следващия път, когато сте на първа среща и се чудите за какво да говорите, опитайте да споделите какви са вашите интереси, хобита и фактори за щастие.

И не забравяйте да се съсредоточите върху една тема, която привлича вниманието му: вас самите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X