Напишете дума/думи за търсене

Любо Киров за малко да закъснее за участие, за да слуша дует Expose

Дует Expose с Анатолий Попов в студиото “24 часа от живота”

Вече на международната сцена! Това се случи на Цвети и Светльо от Expose, след като бяха забелязани от румънския екип продуценти, които работят с мегасензацията Faydee. Песента им Fool, която пуснаха през март, веднага зае водещо място в румънските радиостанции и музикални телевизии, а най-популярните светски и лайфстайл предавания в Румъния ги поканиха за интервюта.

В средата на ноември двамата заминават за Кипър, където ще бъдат специални гости на Балканските музикални награди на сп. “ЕнМода” - еквивалент на американските “Грами”.

Expose са част от българския музикален бизнес от много години. “Имахме моменти, в които зад нас нямаше екип, както е сега, и всичко правехме сами. Вярвахме си, че сме Майкъл Джексън и Мадона, било ни е трудно. Отиваш с последните си пари на урок по пеене, припадаш от глад, но си там. Често сме се учили в движение, но от нищо, през което сме минали, не сме се срамували”, разказват Цвети и Светльо в подкаста “24 часа от живота”.

Кариерата им стартира от софийската кабелна телевизия “Центрум груп”, където са водещи и автори на няколко музикални предавания. Цвети и до днес си спомня как Любо Киров ѝ разказвал, че закъснява за участие в голям нощен клуб, защото стоял пред малкия екран, за да гледа предаването, което правят на тема ритъм енд блус. “По това време бяхме деца, но беше незабравимо. Това беше школа, всички ние до един бяхме гръбнакът на тази телевизия”, спомнят си певците.

За музиката като начин на живот, как получават правата за кавър версията на Let's Talk About Sex на Salt-N-Pepa, за незабравимото им изпълнение по повод 80 години от рождението на Гунди и още от разговора с Expose ще чуете в подкаста “24 часа от живота” в сайта на “24 часа” и във всичките ни подкаст платформи.

Всяка седмица във вайбър групата на подкаста и в инстаграм профила на Книгоиздателска къща “Труд” ще намирате по един въпрос. Отговорете с коментар и стискайте палци да сте късметлията, който ще получи хитово заглавие от издателството. 

  • Ключови думи:
X