Напишете дума/думи за търсене

10 начина да кажем „Обичам те“ на най-страшните езици

Всеки има нужда да чуе „Обичам те“ понякога. Но начинът, по който изричаме тези думи, често е толкова важен, колкото и самите срички.

Някои хора искат да чуят прекомерно шумно „Обичам те“. Други искат „обичам те“ да се каже тихо. Има и такива, които желаят да чуят това обяснение в любов на клингонски. Да, правилно прочетохте.

Забравете френския, испанския и всички други романтични езици. Ако наистина искате да кажете на пристрастен към „Игра на тронове”, че го обожавате, защо не декларирате вечната си преданост на дотраки? Тези, които са гледали сериала, ще ме разберат перфектно.

Как да кажете „Обичам те“ на някои от най-страшните измислени езици, създавани някога .

1. „Обичам те“ на клингонски (от „Стар Трек“)
„КамуШа“
Клингонският е един от прародителите на измислените езици. Други книги и телевизионни предавания създадоха свои собствени езици преди клингонския, но клингонският наистина се разви - вдъхновяващи разговорници, езикови лагери и толкова много предложения за конвенции. Не забравяйте да изръмжите това на вашия любовник с бат'лет.

2. „Обичам те“ на „Na'vi“ (от „Аватар”)
„Nga yawn lu oer“
Ако вашият партньор си пада супер по Аватар (който си остава един от най-касовите филми на всички времена), знаете две неща: че той наистина си пада по големите, драматични изявления в любов и че знае как да премахне сините петна от грим от неговите чаршафи.

3. „Обичам те“ на дотраки (от „Игра на тронове“)
„Anha zhilak yera norethaan“
Превежда се буквално на „Обичам те напълно“. Суперромантично, когато казвате това на вашата огнеупорна кралица на дракони.

4. „Обичам те“ в двоичен формат
01001001 00100000 01101100 01101111 01110110 01100101 00100000 01111001 01101111 01110101 00001010
Защото какво може да бъде по-страшно от това да декларираш любовта си на езика на нашите евентуални господари роботи?

5. „Обичам те“ на есперанто
„Mi amas vin“
Не се притеснявайте, ако не сте запознати с есперанто — това е като метричната система на езиците. С изключение на това, че за разлика от метричната система, този език не успя да се наложи не само в Съединените щати, а навсякъде. Есперанто се появява в „Гатака”, „Червеното джудже” и филми с Уилям Шатнър.


6. „Обичам те“ на елфически (от „Властелинът на пръстените“)
„Ги мелин“
Вманиачените по творчеството на Толкин приемат елфическия много сериозно, така че има много различни езици и диалекти, свързани с различните раси в книгите от поредицата „Властелинът на пръстените”. Това „Обичам те“ идва от езика на синдаринските елфи, което вероятно означава нещо за хардкор феновете на Толкин.

7. „Обичам те“ на новоговор (от „1984“)
„Плюс като теб“
Новоговорът е лудият език от дистопичната класика на Оруел, който Биг Брадър използва, за да ограничи мисълта и творчеството. Така че, ако искате да кажете „обичам те“ по възможно най-тоталитарния начин, може да намерите това за полезно.

8. „Обичам те“ на вулкански (от „Стар Трек” )
„Надявам се да го направиш“
Още един език от „Стар Трек” в този списък — той идва на второ място, защото клингонският е по-популярен и това е разбираемо, защото вулканците не би трябвало да са толкова емоционални. Но все пак, ако вашият партньор някога ви е наричал „Спок“, когато става дума за изразяване на емоциите ви, това може да е добър начин да изразите обичта си към него.

9. „Обичам те“ на миньонски (от „Аз, проклетникът” )
„Tulaliloo ti amo“
Ако вашият партньор си пада по суперзлодеите и ба-на-на, той ще се радва да чуе това.

10. „Обичам те“ на Ewokese (от „Междузвездни войни”)
„Meechoo nuv kush“
В тази сага на Джордж Лукас, изненадващо, има само няколко говорещи измислени езика. Ewoke е един от тях. Той е официален език на плюшените мечета от „Завръщането на джедаите”.) Друг е хутският език, който е официален на Джаба Дъ Хът.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X