Напишете дума/думи за търсене

5 вида мебели, които спестяват място

Спестяващите пространство мебели предлагат практичност, гъвкавост и избягват визуалното затрупване на заобикалящата ги среда.
По всяко време може да оценим нашите пространства, може да разпределим мебелите си по различен начин, за да избегнем претоварването на домовете ни.
Затова ви предлагаме да разгледаме повече за пет вида спестяващи място мебели.

Добра практика за всички нас е редовно да преоценяваме и реорганизираме домашния си интериор. Това ни помага да се наслаждаваме повече на декора и да имаме предвид, че той има решаващо влияние върху нашето благосъстояние.

Как функционират и изглеждат домовете ни зависи от това как се чувстваме. Може да има ситуация, в която не се усещаме комфортно и дълбоко в себе си усещаме напрежението в заобикалящата ни среда. Това, разбира се, не ни е от полза и в този случай трябва да търсим алтернативи.

1. Шкаф тип гардеробче в съблекалня
Всички знаем как изглеждат типичните шкафчета в съблекалните във фитнеса и друг вид спортни зали. За дома те не изглеждат адекватно, има варианти, които поправят това.

Тесните и високи шкафове са добър вариант за спални, където имаме нужда от мебел, която е функционална, практична и семпла. Те могат да бъдат поставени навсякъде и дори изглеждат страхотно в ъглите и се вписват в тесни пространства като банята.

Те са добър вариант за стаи, където трябва да съхраняваме вещи, дрехи или всякакви други предмети, които изискват подреденост.

2. Многофункционалната маса
За вашата всекидневна има множество опции за спестяване на място. В този случай потърсете решения, които са ефективни и които не са сложни за използване. Поради тази причина ще открием качествата на многофункционалната маса.
• Подобно на типичната холна маса, мултифункционалната маса има четири крака и се състои от опорна дъска със скрито място за съхранение.
• Особеността е във вътрешното, скрито пространство, което има и до което се стига чрез повдигане на дъската. Там може да държим списания и други предмети вътре, без да се виждат.

3. Магически подвижни маси
Продължавайки с масите, ви представяме един от най-често срещаните видове, обикновено запазени за кухнята. Това е вид маса, която може да се мести и се съхранява в друга мебел (или в плота). По този начин може да я използваме, когато пожелаем.

4. Плаващи рафтове: спестяващо място предимство
Плаващите рафтове са в категорията спестяващи място мебели.
Това основно е така, защото висят във въздуха, сякаш се носят. Те могат да бъдат фиксирани към стената или окачени на тавана с въжета. Освен това има адаптивни за ъглите, за да се възползвате максимално от формата на помещението.

Като общо правило те имат квадратен формат, образувайки ъгли от 90 градуса. Съществуват и други възможности - извити форми или с динамични дизайни, които приличат на клони на дърво.

5. Диванът може да служи и като спестяваща място мебел
Той може да служи като легло или пейка и също да има модулна категория. Има обаче много интересна тайна: скрити чекмеджета за съхранение на всякакви джаджи.
Има и дивани, които имат възможност за създаване на широко пространство под матрака (или дунапрена), където може да съхранявате всякакви вещи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X