Напишете дума/думи за търсене

5 малки начина, по които се променяме към по-добро, когато сме влюбени

Да бъдеш влюбен, идва с някои физически предимства.
Суперзвездата на кънтри музиката Джордж Стрейт и неговата песен You Look So Good In Love ("Ти изглеждаш толкова добре влюбена" - на бълг.) накараха меломаните и изследователите да се запитат дали изглеждат еднакво влюбените хора и тези, които не са.

Въз основа на техните 32-годишни изследвания като експерти по любовта и брака те са категорични, че отговорът е категорично не. И въпреки че любовта понякога е трудна, да си влюбен, е добре за всеки отделен индивид. Когато хората се влюбват, те започват да се променят към по-добро.

Как изглеждаме, когато сме влюбени?

1. По-щастливи
Когато е влюбен, човек се усмихва и смее повече. Чувствате се щастливи със себе си, с човека, който ви вълнува, и със света. Всичко ви кара да се хилите от ухо до ухо. Оказва се, че щастливо влюбените хора съобщават, че "да бъдеш щастлив", е предшестващото намиране на любов. Така че започнете да упражнявате щастливото си лице сега.

2. По-уверени
Когато е влюбен, човек ходи по-изправен и излъчва увереност. Чувствате се добре в кожата си. И въпреки че рискувате да бъдете отхвърлени, вие не се чувствате тревожни да приемете тази възможност. Любовта невинаги е справедлива, но влюбените хора приемат това и така или иначе стоят изправени пред лицето на несигурността.

3. Изглеждаме по-добре
Онова осветено усещане, което изпитвате отвътре, се забелязва отвън. Вие сте забележимо по-красив или по-привлекателен, когато сте влюбени. Отчасти защото полагате усилия да изглеждате възможно най-добре за този, когото обичате - избирате по-кокетни дрехи, обръщате внимание на прическата и т.н. Но също така освобождаването на любовни химикали в тялото помага на косата да стане по-блестяща и придава на кожата завладяващ блясък.

4. Поемаме повече рискове
Въпреки че любовта е пълна с рискове, влюбените са по-здрави и по-спокойни. Вашите тревоги сякаш избледняват. Отворени сте да рискувате и желаете да се доверите на друго човешко същество. В крайна сметка шансовете, които поемате, като инвестирате доверието си в някого, ще ви донесат дивиденти, като ви дадат щастие.

5. По-привързани сме
Е, не сте ли най-приятният човек на света? Да, любовта ще направи това с вас. Когато сте влюбени, проявявате привързаност по-лесно, прегръщате се често и като цяло демонстрирате по-автентична грижа за другите (а не само за любовния си интерес). Да обичаш някого напълно и недвусмислено, те прави по-любящ човек. Няма съмнение за това: влюбените хора са по-любящи и нежни. И всички около вас забелязват.

Влюбените хора „изглеждат толкова добре влюбени" по много прекрасни причини. Така че се усмихвайте, ходете изправени и се сгушвайте - това спокойно щастие със сигурност ви отива.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X