Напишете дума/думи за търсене

Зодии, които преследват хората, в които са влюбени

Дори и да не сте любител на криминални сериали и романи и всичко мистериозно, първото нещо, което изниква в главата, когато чуете думата преследвач, е страховито.
Всички си представяме, че преследвачите се промъкват през улички и се катерят по пожарни стълби, само за да зърнат някого. Или си представяме някакъв опасен индивид със зловещ план.

Но това, което повечето хора не осъзнават, че някои личности, които са влюбени или се възхищават от някого, също могат да бъдат малко или много преследвачи. Без зъл план или необичайни желания.
Има човеци, които имат склонности към преследване. Те могат лесно да се привързват или просто да се възхищават на другите от разстояние... през цялото време.

Предлагаме ви да погледнем към астрологията, за да разкрием преследвачите на зодиака, които имат обсесивни тенденции, класирани от най-изявените до най-малко вероятни да бъдат преследвачи.

1. Скорпион
Скорпионите обичат. Обичат силно. Когато Скорпионът се влюби в някого, той ще има най-голям шанс да стане преследвач.
Той е притежателен и много защитава хората, за които го е грижа. Ще направи всичко, за да бъде до любимия си човек.

2. Телец
Телците са упорити и не отстъпват. Когато искат някого, те го искат. И те не планират да се отказват, докато не опитат всичко, за да го получат. Това може да изглежда като преследване.
Телецът няма да иска никого или нищо друго и ще мисли само за това, което желае. Когато Телецът най-накрая получи човека, когото иска, той ще се отдръпне и няма да бъде толкова контролиращ. Но етапите на достигане до тази фаза са присъщи на класически преследвач.

3. Рак
Ракът има дълбоки емоционални връзки с хората. Той чувства тези свързвания толкова силно, дори ако отсрещният човек не го прави. Това го кара да действа малко по-ирационално и като преследвач.
За хората от тази зодия няма нищо по-важно от техните взаимоотношения. Те ги третират като първи приоритет. Това със сигурност може да ги накара да бъдат преследвач. Най-вече защото тези определени хора винаги са в ума им.

4. Риби
Рибите са преследвачи, когато са очаровани от някого. Те гледат на света като на произведение на изкуството. Обичат да се възхищават на красотата във всичко, което я съдържа. Когато са увлечени по даден човек, те дори не осъзнават, че стават преследвачи. За хората от този знак това означава, че те просто се възхищават на шедьоврите сред хората отдалеч.

5. Овен
Овните са страстни и прями. Това обикновено ги кара да стават преследвачи, защото не могат да се сдържат.
Те вярват, че да бъдеш честен е най-добрият начин. Така че, ако се чувстват обсебени от вас, няма да се страхуват да го покажат.
С техните страстни и динамични личности това наистина изглежда прилепващо.

6. Везни
Везните обичат да обичат. С необходимостта никога да не се чувстват сами, това може да ги превърне в преследвачи.
Те просто искат компания през повечето време. И ако харесват вашата, те ще продължат да искат повече от нея. Пак и пак.


7. Лъв
Лъвовете не са големи преследвачи. Те стават малко притежателни и контролиращи. Но това има повече общо с тях самите, а не с другите хора. Те не искат някой да ги възпира от нищо, обаче винаги искат да получат това, което желаят.
Ако това е човек, те ще се втурнат с пълна скорост към него. Лъвовете заслужават да бъдат с някого, от когото са напълно очаровани. Те ще се опитат всичко, на което са способни, за да получат обекта на мераците си.

8. Близнаци
Близнаците не са най-добрите във вземането на крайни решения. Те искат да запазят възможностите си отворени и не искат да направят грешен избор. Това може да ги накара да не са сигурни какво наистина искат. Няма да станат преследващи, докато не са напълно сигурни, че човекът срещу тях е този, когото желаят.
Близнаците понякога са интензивни, но това е начин да балансират настроенията си. Ако все пак станат като преследвачи, няма да е за дълго.

9. Козирог
Козирозите не са особено преследващи. Те са дисциплинирани и имат добра представа какво от живота и кого искат до себе си.
Те ще работят усилено, за да го получат, но не по насилствен начин. Хората от този знак имат достатъчно самоконтрол, за да могат да се сдържат.
За Козирозите контролът е от съществено значение в битието им и да бъдат преследвачи е извън събитие извън контрола. Няма да им хареса усещането за това твърде дълго време.

10. Дева
Девите обикновено не стават преследвачи. Те не искат този ангажимент да съществува в ежедневието им.
Те са предпазливи, така че идеята да се борят за някого просто не им допада. Девите обикновено са тези, които вървят в обратна посока на ангажиментите. Когато представителите на тази зодия се увличат, това е по-скоро забавна игра само за тях. Те не действат да „свалят” някого, просто не им е в природата.

11. Стрелец
Стрелецът е любител на свободата. Той мрази идеята да бъде затворен в клетка. Предпочита умът му да бъде зает от собствените му мисли и чувства, а не около друг човек.
Стрелецът не иска да бъде прекалено увлечен от никого. За него забавлението в живота е неговата мистерия.

12. Водолей
Водолеите са противоположността на преследвачите. Те не искат целия този емоционален багаж около себе си. Това ще ги накара да бягат в другата посока. Те няма да преследват никого, ако това отнема твърде много време и усилия.
Преследването изглежда отнема ценното им време. Водолеите не искат да се привързват емоционално. Ако все пак намерят някого, когото харесват много, те се опитват да подходят възможно най-рационално и да не се изпадат твърде силно в зависимост на своите емоции.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X