Напишете дума/думи за търсене

Пълнолунието в Стрелец носи двуполюсни емоции

На 23 май (четвъртък), в 16:53 ч., ще се случи пълнолуние на 2 градуса в знак Стрелец.

Сега Луната кани своя верен спътник в живота Слънцето на страстно танго. Светилата ще танцуват своя провокативен танц в дълбоко мълчание и жадни за разбиране погледи.

Това не е техният пълен с любов блус на новолуние. Не е време за споделеност, преглъщане, очакване и надежди.

Дните са за смелост, решителност, откритост и действия.

Луната, крехка и ярка, но изпълнена със сила, е готова да ни изкуши за разговор със себе си и внимание към дребните камъчета в обувките ни, които нямаме време от бързане да изтупаме навън.

Слънцето голямо и уверено е готово да бъде страстен партньор на нежната си приятелка и да приюти всичките ѝ грижи и тревоги на силното си рамо.

Ще усетите този танц на планетите дръзко и подканващо за флирт със собственото си щастие, лично удовлетворение и успех.

Пълнолунието се свързва с процес на освобождаване, ревизия на делата и отношенията, разделяне и сбогуване с хора, навици, чувства и действия. В стремежа си да даваме, понякога не преценяваме какво губим. В стремежа си да се грижим за някой, не виждаме, че той няма нужда да получава това от нас. Очакваме не бещани неща и се губим в собствените си страхове да бъдем обичани. Не умеем да се пазим или сме прекалено загрижени за себе си. Случва се! Важното е да се променяме, адаптираме и учим от собствените си грешки и постижения. Важно е да благодарим, да се извиняваме и да прощаваме.

Събитието носи повишена емоционалност, чувствителност, обичливост, напрегнатост, безпокойство и раздразнителност. Не оставяйте тези емоции да ви завладяват. Останете будни за мислите, които търсят вниманието ви и останете насаме с тях. Сега е моментът да се изправите пред темите на оста Близнаци-Стрелец, като ги обмислите, почувствате и анализирате. Без тревоги, страхове, ограничения, бързане и очакване.

Отправете се на разходка в душата си, забавете скоростта си на движение, огледайте се и извикайте всяка лутаща се в последните шест месеца мисъл, план и желание. Помислете дали не е време да потърсите нов образователен курс, който да повиши професионалната ви квалификация. Имате ли нужда да разлистите нова книга или да преживеете сценария на хубав филм, като едно пътуване към себе си. Не заслужавате ли да замените близките си пътувания с разкошно дълго екзотично приключение. Не е ли дошъл момента да разредите монотонните си приятелски срещи с нови запознанства и допускане на нови хора в живота си. Достатъчно ли е перфектното ви владеене на английски език или е дошло време да изживеете нов френски шансон. Бъдете щедри към всяко съмнение и му вдъхнете живот. Вярвайте си повече! Бъдете оптимисти! Прекрачете ежедневието си и се отправете на щура разходка в очакване на чудеса. Загубете се и търсете нови хоризонти. Плувайте в океана на съществуването си и търсете повече щастие, розови пеперуди, ароматни цветя, зелени върхове, обич, споделеност и щастливото гъделичкане на късмета. Оставате всеки воденичен камък зад гърба си и летете. Щом имате нужда го направете и не се обръщайте назад. Животът е движение и накрая всичко си идва на мястото. Важното е да се ценим, уважаваме и борим за онова местенце от Вселената, което ни е отредено.

Най-силно това Пълнолуние ще бъде усетено от родените на 22-ри, 23-ти и 24-ти февруари, май, септември и ноември. Те ще имат силно желание, мотивация и импулс за действия и търсене на лично удовлетворение чрез промяна.

Времето на Пълнолунието е подходящо за духовни практики, йога, медитация, ароматерапия и развитие на творчески потенциал. Времето след Пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма.

Ако искате повече да разберете за своята зодия и вашата мисия в живота, ви препоръчвам моята нова книга „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето". Там ще намерите информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни.

Налична е във всички големи книжарници. От мен може да я получите с автограф и послание.

За покупка на книгата може да получите информация на следния адрес: https://www.ciela.com/zhivot-t-mezhdu-karmata-na-lunata-i-misijata-na-sl-nceto.html

Успех на всички!

Бъдете живи и здрави!

Астролог Венета Матева

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X