Напишете дума/думи за търсене

Астрологични прогнози за април по зодии

Реших към предходната статия за месец април да добавя повече конкретна информация по зодии, поради специфичните събития на небето.

Меркурий е ретрограден в лъчите на Слънцето. На 8-и април се случва пълно Слънчево затъмнение и Новолуние в знак Овен. Венера се скрива в лъчите на Слънцето до 7 юли. Плутон става стационарен в последната седмица на април. Марс среща планетата на кармата Сатурн.

Предстоящите прогнози се съставят по слънчевия знак и не могат да дадат пълна информация за месеца, но могат да ви бъдат кратък ориентир какво ви очаква.

ОВЕН – За Овните се очертава динамичен и свързан с обрати месец. Най-спокойно и хармонично ще е времето за родените в първа декада. Родените във втора декада имат шанс да открият нови възможности за развитие. Те могат да действат от месец май по новите си цели. Родените в трета декада ще се борят с обратното движение на Меркурий. Те могат да очакват хаос в делата и отношенията.

ТЕЛЕЦ – За Телците предстоиспокоен и хармоничен месец. Родените в първа декада ще се радват на добри резултати. След 7-ми април родените във втора декада ще имат раздвижване в преговорите и нови възможности. За тях е време да ревизират плановете си и да се освободят от всичко излишно. Творчески ще е месеца за родените в трета декада. Те ще се радват на блаженство и хубави емоции.

БЛИЗНАЦИ – За Близнаците предстои пъстър и разнообразен месец. Най-щастливи през него ще бъдат родените в първа декада. Очаква ги светлина и спокойствие. Пред родените във втора декада стоят казуси и ребуси. Съветвам ги да не взимат важни решения свързани с отношения. Сега е време да мислят за себе си и своето щастие по независим от другите начин. Родените в трета декада ще имат дребни недоразумения, които всъщност ще им дават важни отговори.

РАК – Пред Раците сложен, но градивен месец.Родените в първа декада имат попътен вятър в започнатите дела. Ако избягват нови начинания ще се радват на хармоничен месец. Пред родените във втора декада стоят важни избори и нови решения. Нека да решават и действат от месец май. Родените в трета декада ще срещат трудности и хаос до 14-и април. След тази дата могат да разчитат на късмет и успехи.

ЛЪВ – Лъвовете могат да очакват пъстър на новини и събития месец.Представителите на първа декада могат да очакват неочаквани срещи със стари приятели и любови. Родените във втора декада ще се радват на добро настроение и успехи. Родените в трета декада могат да очакват обрат в делата до средата на месеца. Във втората част на месеца ги очаква спокойствие и хармония.

ДЕВА – Пред Девите стои последен месец на трудности и предизвикателства. Родените в първа декада ще срещат неразбиране и противоречия до 10-и април. След това ще имат късмет и лекота. Родените във втора декада ще бъдат изправени пред обрати в личен и професионален план между 10 и 20 април. Родените в трета декада ще срещат трудности в последните 10 дни на месеца. Съветвам всички Деви да избягват конфликти, рискови занимания и нови начинания.

ВЕЗНИ – За Везните предстои сложен и противоречив месец. Съветвам всички представители на знака да избягват провеждането на ключови разговори и срещи. В личен план се очаква неразбирателство и противоречия, които сега можете да решите с търпение и мълчание. Изберете през този месец приятни занимания, любими хора, почивка, развитие на таланти и ревизия на стари дела.

СКОРПИОН – Пред Скорпионите стои успешен и добронамерен месец. Родените в първа декада ще имат напредък в бизнес план и разбиране в личен. Спад на енергията и умора могат да усещат след 20-и април. Родените във втора декада ще имат попътен вятър в делата във втората половина на месеца. Те ще имат известно спокойствие и услужлив късмет. Родените в трета декада ще бъдат вдъхновени за нови творчески планове и любов.

СТРЕЛЕЦ – Стрелците могат да очакват закачлив, забавен и пълен с изненади нов месец. Родените в първа декада могат да очакват запознанства, неприлични предложения и бизнес възможности. Нека колекционират предложения и през месец май да ги превръщат в реалност. Родените във втора декада имат възможност да сложат край на ненужни занимания и да изберат себе си. Те е възможно да се чувстват изморени в средата на месеца. Родените в трета декада могат да очакват вихрушка от неочаквани обрати и срещи. Втората половина на месеца е по-гостоприемна за тях.

КОЗИРОГ – Пред Козирозите стои труден, но градивен за личното им израстване месец.Съветвам ги да останат наблюдатели на случващото се без да влизат в противоречия и конфликтни ситуации. Този месец ще бъде буферен паркинг за мисли, решения и мнение. Доверете му се за анализ, прозорливост и изграждане на нова стратегия за действие. Дайте си възможната почивка и останете в сянката на активния живот.

ВОДОЛЕЙ- Водолеите ритмично ще преминават през дните си подкрепени от зелени светлини, слънце в косите и безброй усмивки. Ще наблюдават заобикалящия ги хаос, но самите те ще остават спокойни и концентрирани в своите занимания. Родените в първа декада ще са щастливи и хармонични. Родените във втора декада могат да очакват готини преживявания и пикантни предложения. Родените в трета декада съветвам да се оглеждат за ценни и забравени във времето познати, приятели и любови.

РИБИ – Пред Рибите стои важен и отговорен месец.Сега техните решения трябва да се раждат от сърцето, а не мислите. Очаква ги време за развитие на творчески проекти, вдъхновяващи идеи, незабравими преживявания и обич. Този месец е писта за развитие таланти, разцвет на любов и разбирателство. Отворете огромните си сърца и дайте на света безусловна любов, подкрепа и разбиране. Вселената е готова да ви приветства и да ви отговори със сбъднати мечти и напредък в делата.

Желая на всички щастлив, здрав и хармоничен месец,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Новата й астрологична книга "Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето" вече е на пазара, търсете я във всички книжарници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X