Напишете дума/думи за търсене

Марс в Риби - не вярвайте на празни приказки

В първите часове на 23 март огнената планета Марс, носител на енергия, ще се качи на палубата на кораба си и ще отплава на вълшебно пътешествие в дълбоките води на знак Риби, което ще продължи до края на месец април.

Марс е планетата, даваща ни енергия, заряд и желание за живот. Тя е бодрост, страст, заряд, движение, инициатива, успех и победа. Ще я откриете в силното кафе, високите скорости, лютото и горещото, в червеното, в огъня и в сърцето на всяко желание.

Тук, на Земята, планета е енергията, която ни движи и управлява. Усещаме я със сърцето си, изпращаме я до душата си и правим своите съзнателни избори. Марс е зарядно за мечти, желания и цели. Използвайте енергията ѝ съзнателно и добронамерено. Отглеждайте добри намерения, благодарете, прощавайте и подминавайте гнева, агресията и жадното за внимание его.

Влизането на Марс в знак Риби мога да сравня като разкошна почивка в голям Спа комплекс. Марс ще си позволи да свали доспехите и да се потопи в чистите води на знака. Тук той ще донесе една доста по-различна, плавна и спокойна енергия, която е време да забрави за надпреварата, бързането и постигнатите цели.

В личен план очаквайте повече нежност и споделеност. Любовта ще се носи във въздуха и с грижа ще прегръща всеки разговор и среща по между ни. Някак вълшебно и магично ще бъде топло, в душите и сърцата ни. На енергийно ниво тук, на Земята, ще трябва да помислим за темите, свързани с личното ни усъвършенстване и развитие. Чрез интуитивната и енергийна комбинация на Марс в Риби ще може да се изправим пред темите свързани с личното ни развитие и усъвършенстване. В този етап ще бъде подходящо да си признаем, че има какво още да искаме от себе си.

Периодът е подходящ да съберем материалите, които са ни нужни. Питайте, учете, експериментирайте и търсете други гледни точки.

В негативен план може да се усеща липса на енергия и фокус, мотивация и тонус. Ако вашият бизнес и занимания са далеч от творчеството и изискват конкретика и постигнати цели, то затегнете коланите и бъдете готови да преминете през турбулентна зона.
В бизнес план търсене ясни правила и конкретни цели, който да следвате в този период. В срещите си изисквайте яснота и лична отговорност от партньорите си, ако е възможно да е описана в договорни отношения. Не вярвайте на празни приказки и търсете истината в онова, което чувате. Не обещавайте, ако не държите на думата си и не се доверявайте на красиви разкази с неочакван край.

Забавете темпото и не се чудете защо търсите повече начин за почивка, отколкото медали от успехи. Бъдете в хармония с Марс и си дайте време за вдъхновяващи идеи, творчество, любов, красота и уют.

Между 3-ти и 13 април очаквайте време за обрати в бизнес план. Разхождащият се Марс около басейна на кораба ще срещне сериозния и пълен с планове Сатурн. Независимо от мястото и обстоятелствата на срещата ще следва равносметка, важни разговори и нови планове. По това време Меркурий е ретрограден и периодът е подходящ да обмислите плановете се, да анализирате и преговорите всичко необходимо. Не подписвайте нови договори и не започвайте нищо ново.

Периодът на Марс в Риби е последна гара, на която се качват само онези ваши желания и мечти, които имат истински смисъл в живота ви. Запомнете това и не се ядосвайте, ако нещо не се случва по ваш план. Вселената има съвършен сценарий за живота ни и той е този, който трябва да приемаме с благодарност и обич към Създателя.

Марс ще даде енергия на водните знаци – Риби, Рак и Скорпион, които трябва да я използват градивно и разумно. Същите не трябва да се претоварват с работа и излишни емоции. Те могат да очакват любов и разбирателство в личен и професионален план.

Козирозите и Телците ще имат подкрепа в дела и отношения. Те могат да използват енергията на Марс в Риби за вдъхновение и започване на нови творчески проекти.

Девите, Стрелците и Близнаците е възможно да се чувстват объркани и неразбрани. Те е хубаво да се занимават с рутинни занимания и такива, които им носят удоволствие.

Водолеите и Овните ще се радват на спокойствие и хармония.

Везните и Лъвовете ще трябва да оставят притесненията си в страни и да продължат по своя път с високо вдигната глава, надежда и вяра в успеха.

Желая на всички уютен период, изпълнен с много положителни емоции, топлина и любов.

Бъдете здрави,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Новата й астрологична книга "Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето" вече е на пазара, търсете я във всички книжарници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X