Напишете дума/думи за търсене

Какво ни носят звездите през март

Усмихнат и щедър на топлина, цветя и простор се задава месец март. Хваща ни за ръка и ни повежда навън. Палаво ни съблича в топлината на дните си и ни носи надежда, вяра и обич.

Вдъхновени от принципа „Каквото е горе, такова е и долу", нека погледнем към звездите и разгледаме техните чудни планове за живот на нашата планета.

Ретроградни планети през новия месец няма да има. Въпреки това бъдете вдъхновени за нови начинания до 24-ти март. Между 25-и март и 8-и април ще се движим в тунел на затъмнения по оста Овен-Везни. Той се открехва на 25-и март с пълнолуние и лунно затъмнение във Везни и приключва на 8-и април с новолуние и слънчево затъмнение в Овен. В този период внимавайте какви избори правите и какви намерения имате. Времето ще поднася на всеки заслуженото и ще твори бъдещата ни карма.

На 10-и март ще се случи разкошното новолуние на 20 градуса в знак Риби. То ще даде необикновена възможност за сбъдване на мечти на родените на 9-и и 10-и и 11-и януари, март, май, юли и ноември.

На 25-и март, ще се гмурнем в лунното затъмнение и пълнолуние на 5 градуса в знак Везни. То ще бъде възможност за родените на 24-ти, 25-и и 26-и януари, март, май, юли и ноември да прекратят стари и ненужни емоционални програми, партньорства, приятелства, навици и занимания. Когато има пълнолуние със затъмнение и възможно по-лесно да се разделим с всичко ненужно. Избирайте внимателно и мъдро кои врати искате да затворите, защото те ще останат затворени за вас завинаги.

Ако търсим развитие в бизнес план, достъп до полезна информация, разбирателство, благоприятни срещи и успех в партньорствата трябва да се обърнем към Меркурий.

До 10-и март той ще носи развръзки в личен и професионален план на родените във втора и трета декада Телци, Раци, Скорпиони, Козирози и Риби. Дните ще им носят подкрепа в решаване на лични казуси и развитие на творчески таланти.

След 10-и март той ще носи вихрушка от информация на всички Овни, Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи. Те могат да очакват успешни срещи и отлични условия за бизнес.

В плановете на Венера за любов, пари и разкош е включена разходка в съзвездие Водолей и Риби.

До 12-и март кралицата на зодиака ще бъде щедра за родените в трета декада Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи. Те могат да се оглеждат за нова професионална възможност, израстване на работното място и някое щуро преживяване.

След 12-и март на щастие, обич и подкрепа във финансов план могат да се радват всички Телци, Раци, Скорпиони, Козирози и Риби. Всички изброени зодии могат да реализират бизнес планове и да очакват любов.

Планетата носител на енергия тук на Земята е Марс. Тя е сила, заряд, развитие и растеж. Нейното движение ни мотивира, вдъхновява и изкачва към върхове.

До 22-ри март Марс ще носи енергия, мотивация и смелост на родените във втора и трета декада Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи. На тях времето ще предлага нови възможности, които ще увенчава с успех.

След 22-ри март момчето на зодиака започва плаване в топлите и уютни води на знак Риби. Периодът е вълшебен за родените в първа декада Телци, Раци, Скорпиони, Козирози и Риби. Те имат възможност да загърбят рутината и да се отправят към своите мечти.

Слънцето до 20-и март ще дава ласки, топлина и сигурно рамо на родените във втора и трета декада Телци, Раци, Скорпиони, Козирози и Риби. След 20-и март, на неговата подкрепа могат да разчитат родените в първите 10 дни Овни, Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи.

Месецът ще е най-труден за Девите. Съветвам ги да се занимават с рутинни задължения без да се натоварват с допълнителна работа. Бъдете търпеливи, защото времето ще забавя търсените ви резултати. Не влизайте в противоречия и избирайте любими занимания и компанията на любими хора.

Желая на всички щастлив, спокоен и зареден със здраве нов месец!

Ваша Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Новата й астрологична книга "Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето" вече е на пазара, търсете я във всички книжарници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X