Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Риби - идва време на хармония и разкош

На 19 февруари, точно в 6:15 ч., Слънцето започва пътуване в нежния и спокоен дом на знак Риби, което продължава до сутрешните часове на 20 март.

Предстои време за повече споделеност, обич, хармония и разкош.

Знакът е последен в астрологичното колело, обединяващ доброто на целия зодиак. Под негово управление е безпогрешната интуиция, проницателност и далновидност. Ще го отриете в топлото рамо на приятел, в завивката на звездното небе, в аромата на пролетта, в обятията на романтичен филм, в шума на вълните, в спокойствието на хоризонта и в шепота на шестото чувство.

Родените със зодия Риби са нежни, чувствителни и състрадателни хора. Тяхната природа е сложна и понякога противоречива поради водната стихия, която ги управлява. Често имат интензивни чувства, силни усещания, безпогрешна интуиция и пророчески сънища. Управлявани от планетата Нептун, могат да бъдат неуловими, загадъчни, мистериозни и интересни.

Разнообразието на рибите във водните басейни донякъде обяснява и техните разновидности в представителите на човешкия свят. Някои представители на този знак са мили, благи, търпеливи и мълчаливи. Други са нежни, тъжни и самодостатъчни. Трети са агресивни, нетърпеливи и изискващи от себе си и другите. Някои избират да бъдат жертви, а други жертвоготовни спасители. Отдава им се да идеализират и понякога да се загубват в собствените си очаквания в търсене на розови облаци и слънчеви зайчета. Природата им е богата палитра от цветове и нюанси, изобразяващи топлата им душа, разнообразни настроения, пъстри мисли и любопитни очи. Компанията им е незаменима, отличаваща се с търпение, мъдри съвети и емоционална емпатия. Като прегръдка, създадена от искреност и споделеност. Умението им да разбират човешката същност е дар за живота и неговия сложен свят.

Месецът е подходящ за стартиране на творчески проекти и бизнес отношения. Доверете се на времето до 1 март, за да структурирате по приоритет задачите си и да поставите основите на целите си. Бъдете креативни, споделяйте необходимостта си от подкрепа и бъдете отворени към предложенията на живота. Добавете към ежедневното си меню шепа смелост, готовност и ентусиазъм към тях добавете щипка страст, позитивизъм и кеф. Изживейте това далечно плаване с откриване на нови земи и щастливи преживявания.

Това гостуване на слънцето ще донесе хубави емоции и незабравими мигове на родените под знаците Телец, Рак, Скорпион, Козирог и Риби. Очаквайте лекота и топлинка в плановете.

Внимателни и повече отдадени на почивка съветвам да бъдат представителите на знаците Близнаци, Дева и Стрелец.

За Овните предстои динамичен и изпъстрен със събития период. Слънцето няма да им пречи в делата, но ще им даде време да действат, за да получат след месец заслужените си резултати.

На късмет и развитие на плановете ще се радват Водолеите.

Лъвовете трябва да действат предпазливо и да не си позволяват излишни рискове.

Везните няма за какво да се притесняват. Нека продължат спокойно делата си, като очакват добри новини и попътен вятър в личните отношения.

Желая на рождениците една здрава, щастлива и вдъхновяваща нова соларна година.

Успех на всички,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, може да намерите в книгата й „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето", която се предлага във всички книжарници в страната. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X