Напишете дума/думи за търсене

Как да свалим мъж Водолей

Мъжете Водолей уж били лесни за привличане, но всъщност това въобще не е така. Ако не знаете правилните начини за това, изобщо не тръгвайте към тях. Ако си падате по представител на тази зодия, по-добре хвърлете поглед на следващите редове.

Изпъквай сред тълпата

Мъжът Водолей е изключително активна персона. Нонстоп е на гребена на вълната, което му отнема време да забележат някого, който може би на втори поглед вече ще харесва. Това означава, че трябва да изпъкнете сред тълпата и наистина трябва да сте достатъчно интересни, за да впечатлите този господин. Това е трудна работа, но не и невъзможна.

Пръскай положителна енергия

Повечето мъже от тази зодия са едни от най-блестящите и запомнящи се персони в света. Не харесват негативни хора и определено не искат да бъдат с някого, който ги потиска. Това означава, че трябва да пръскате прекрасна енергия и да кипите в чаровна бърборивост. Този знак определено е жаден за положителни усещания, запомнете това.

Първо му бъди приятел

Ако искате да усетите от любовта на Водолея, първо трябва да му станете приятел. Той въобще не си пада по бързането и по идеята да стане ваш партньор на секундата. Заложете на печелившата карта с приятелството, за този мъж е важно първо да бъде опознат като персона.

Не му слагай етикети

Никога не се опитвайте да лепнете етикет на мъж Водолей – нито в началото, нито с течение на времето. Преди да го наречете свой любим, гадже, интимен приятел, дайте малко време на отношенията ви да подишат. Ще сбъркате, ако още след първата целувка, вече гальовно го наричате „моя мъж”. Бъдете търпеливи!

Избягай емоционални разговори

Трябва да сте особено предпазливи, що се отнася до споделянето на емоциите си. Мъжът Водолей е един от най-трудните в това да признаят какво усещат към отсрещния. Със сигурност той не се справя особено добре с изразяването на емоциите, а разговорите за тях го вцепеняват. В интерес на истината, той избягва доста дълго време да ги признава дори пред себе си.

Изненадвай го

Водолеят обожава изненадите, затова бъдете креативни. Независимо дали сте му приготвили пътуване или парашутни скокове, то със сигурност факторът на неизвестното ще бъде нещо, което ще покаже неговата широка усмивка.

Шокирай го

Този мъж обича да бъде впечатляван и шокиран, в добрия смисъл на думата. Освен това е доста суетен и обича някой да се бори за неговото внимание. По начало Водолеите са знак, който привлича доста от останалите зодии, така че се постарайте, ако обектът на желание е представител от тази страна на хороскопа.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X