Напишете дума/думи за търсене

Кои зодии са най-всеотдайните

Риби

Тази зодия оглавява списъка, когато става въпрос за най-безкористните от всички знаци. Рибите ще преодоляват собствените си граници, за да помагат на другите дори за сметка на себе си. Думата "не" не съществува в техния речник. Помолете за помощ и Рибите незабавно ще скочат в огъня. Не се нуждаят от никакво признание или възнаграждение за помощта. Често обаче са наранявани и въпреки това няма да се научат да се грижат и за себе си.

Рак

Чувствителният Рак винаги се опитва да реши проблемите на другите. Той нито за миг няма да помисли за своето благополучие. Това е част от неговата идентичност, да обичат безкористно. Ракът обаче трябва да се научи да приоритезира и собствените си нужди и да се научи да се грижи за себе си.

Козирог

Практичният Козирог е човек, на когото можете да разчитате. Той е готов да помогне винаги, когато може. Отговорен е и няма да ви даде лъжливи надежди само защото винаги иска да помогне на околните. Ще изготви план за действие и ще го приспособи така, че и другите да имат полза от него.

Везни

Тази зодия е защитникът на онеправданите. Везните вярват в справедливостта и ще направят всичко, за да помогнат на нуждаещите се да си върнат загубената позиция. Хората от този знак се страхуват да не разочарват околните. И заради това те винаги се опитват да надхвърлят лимита си, за да помогнат. Те ще скочат с главата напред във всяка кауза, която си струва.

Дева

Перфекционистката Дева е там, когато става въпрос да помага на семейството и на приятелите си. Представителите на тази зодия считат, че е тяхна морална отговорност да подобрят обстоятелствата за околните. Те обаче очакват същото в замяна.

Водолей

Той държи на думата си. Ще помогне, ако може. А ако нещо му пречи, ще намери някого, който ще ви се притече на помощ. За един Водолей светът трябва да бъде по-добро място и заради това ще направи всичко възможно, за да го направи по-позитивно пространство. Със сигурност може да разчитате на него.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X