Напишете дума/думи за търсене

С ресурса на Луната към мисията на Слънцето

Животът ни е възможност да прегърнем човешко тяло и да бъдем тук и сега стъпили на земния си път в училището на самия живот.

Животът е вълшебство!

Искрицата, която носим дълбоко в себе си е била създадена някога от прашинки звезден прах, божествената любов и екстракт от целия смисъл на Вселената. Отгледана в мир, обич и разбирателство някъде далеч от тук душата ни съзнателно слиза на Земята, с предизвикателството да се лута в лабиринтите на всичко човешко да се учи, греши и развива. Тя изпълва с радост човешко тяло и заплаква в кошарката на сладко бебе.

Така като увод от интересна книга започва нашият роман на съществуване. Има странички, които са ни написани и те са онова, което нашата душа като път от своята вечност има нужда да преживее, а други са празни. На белите листове можем да рисуваме, пишем и творим. Те са нашите избори сега, но същите те и изписват с главни букви следващата ни книга на живота. Всичко е кръговрат, баланс и хармония.

Идваме от Луната и вървим към Слънцето си. Носим със себе си придобити знания и умения от ресурса на Луната си в рождената карта и сега е необходимо да развиваме Слънчевия си знак познат като нашата зодия.

Всяко небесно тяло в рождената ни карта расте, развива се и пораства с нас, нашите избори, решения, трудности и предизвикателства. Вдъхновена от хората, които срещам по професионалния си път, техните истории, перипетии и успехи уча моята астрология. Така реших да споделя своите знания, наблюдения и лично мнение в 3 годишен труд, който оживя в 456 страници в книгата ми „Между кармата на Луната и мисията на Слънцето".

Избрах да се спра на тези две небесни тела, защото те са двете страни на съществуването ни. Луната е минало, карма, връзката с майка ни, първите 7 години от живота ни, нощта, Ин енергията, мисли, преживявания, емоции и чувства. Слънцето е настояще, мисия, връзката с баща ни, Ян енергията, светлото, деня, намерения, избори и социална значимост.

Двете небесни тела са описани по знаци и домове разположени в наталната карта. Всеки дом има естествени стопани, които възпитават по различен начин планетите, които отглеждат. За това има и толкова различни хора от една и съща зодия. Ако вие сте зодия Стрелец, но вашето Слънце се намира в осми дом, който се управлява от Скорпиона, вие няма да усещате безкористния оптимизъм и авантюристичен дух на самия Стрелец. За това пък ще имаме безпогрешни детективски способност, аналитично мислене, усет към големите инвестиции и завиден сексапил. С информацията в книгата ще си обясните вашите лични качества и ще разберете как бихте могли да ги развивате в професии и занимания.

Луната е нашата котва в дълбокото море. Тя е резервно захранване, способ за оцеляване, филтър за преживявания и подаръчен ръчен багаж с качества и умения създадени в предходните ни животи. В страниците на книгата ще намерите нейното дълбоко, подробно и достъпно описание по зодиакални знаци и домове. Ще разберете на какво можете да разчитате и къде да го използвате в дните си. Луната в Козирог не е обичана от дебелите книги по астрология, защото нежното небесно тяло не се чувства добре на твърдата скамейка в училището на Козирога, но пък тя възпитава своите собственици на отговорност, сериозност, твърдост, последователност и зрялост в решенията.

Самата аз имам 5 от 10 планети в така наречените положения на „падение" и „заточение" в хороскопа си. Това не звучи успешно и лесно за разглеждане и изживяване според наличната литература. Това ме провокира да изразя своето несъгласие с разглеждането на планетите по този начин и да извлека смисъла и полезността на Слънцето и Луната във всеки знак.

В началото на книгата ще намирате подробно описание на всеки астрологичен дом с неговото място в живота ни, значение и компетенции. Ще разберете какво се крие във всяка зона и на какви въпроси ни отговаря тя.

В сърцето на книгата съм посветила обстоен материал за всички фази новолуния, пълнолуния и лунни дни. Този материал може да е ваш наръчник за всяка година, месец и ден. Ще откриете ритуали за разпознаване на верни желания, изчистване на дома с различните стихии и вълшебните планове на Луната и Слънцето.

Полезна е за начинаещите в астрологията. Съдържанието е поднесено достъпно и разбираемо за непрофесионалисти. Двете небесни тела са основите на науката и всеки, който се е убедил, че „каквото е на небето, това е и на Земята", трябва да започне пътуването си оттук.

Родителите могат да намерят важна информация как се виждат и усещат от детето си. Нужно ли е да показват повече обичта си и ли вашите чувства и грижи са достатъчни на малчугана или тийнейджъра. В какво да го окуражите и в какво да го успокоите. Книгата е съветник в избори за висше образование и професия.

Онези, които не намират щастие в онова, което правят ще получат насоки с какво да се занимават допълнително и как да осмислят живота си. Ще разберат какви дарове им носи Луната и какво ги моли да направят Слънцето.

Книгата е полезна за онези, които търсят превенция за здравето си, казвайки им предварително кои части и органи на тялото да пазят и да се грижат за тях. Какво да избягват и как да се лекуват.

Страниците са пристан за всеки, който още търси себе си. Луната ще ви даде информация за вашите силни страни и предизвикателства. Ще ви направи по-уверени и ще разкрие дарбите ви. Слънцето с радост ще освети пътя ви, като ви даде кураж и сили да вървите все по-щастливи и удовлетворени от себе си.

С обич,
Венета Матева

Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Новата й астрологична книга "Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето" вече е на пазара, търсете я във всички книжарници, както и да поръчате онлайн

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X