Напишете дума/думи за търсене

Твоята скрита слабост, базирана на зодията

Истината е, че всички ние имаме някои слабости и недостатъци, с които трябва да се справим.

Ако не се работи върху отстраняването им, те стават част от нашата личност. Всички ние имаме поне една такава доминираща слабост в себе си, която се проявява в начина, по който водим живота си.
Никой от нас не е перфектен. Най-добрият начин да преодолеем грешките и слабостите си, е първо да признаем, че ги притежаваме. Въпреки че всички ние може да имаме трудности да разберем кои са те, зодията ни може да идентифицира най-основните сред тях.

ОвенГневът е нещо, с което трябва абсолютно да се справите. Справянето с вашия гняв и безпардонност ще ви помогне и да имате по-добри отношения. Търпението е концепция, чужда на Овена, но има и добри новини. Вашият гняв е много краткотраен. Бързо се ядосвате и също много бързо ставате нормални отново. Така че не е толкова трудно да го контролирате.

ТелецСмятате, че вашето мнение е единственото правилно мнение. Това ви кара да подценявате гледните точки на хората около вас. Заради това изглеждате много нетолерантен и хората всъщност не обичат да ви говорят за нещата, защото винаги сте адски склонни да докажете, че сте прави. Сериозно? Как е възможно никога да не грешите?

БлизнациНякои хора може да оценят вашата откровеност и да мислят, че сте честни, но винаги ще има човеци, които ще мислят, че сте искрени до грубост. Освен това, бидейки откровени, вие забравяте, че казвате грешното нещо в грешния момент. Това не е добре. Има подходящ момент да кажете всичко, а не когато ви скимне.

РакНе можете да понесете идеята, че някой е направил нещо нередно спрямо вас и веднага търсите отмъщение. Отмъстителността ви прави много негативни и разочаровани. Нещо повече, това е просто загуба на вашето време, защото през повечето време сте заети да измисляте начини да отмъщавате на други хора. Не е готино.

ЛъвАрогантността води до това, че не сте много симпатични. Това означава, че не много хора искат да дойдат и да говорят с вас, защото арогантността причинява осезаеми сривове в комуникацията. Знаете, че наистина трябва да спрете да гледате отвисоко на другите хора. Започнете да се държите обосновано и адекватно. Ще бъде добре за вас.

ДеваДевата е най-критичната зодия. Това понякога се превръща във ваша слабост. Вие сте твърде внимателни и понякога прекалено критични дори към себе си. Ще откриете, че съдите нещо или някой въз основа на всяко малко нещо, което евентуално може да намерите погрешно. Във вашите очи, ако нещо не може да бъде подхвърлено и критикувано, докато не остане нищо от него, значи не сте щастливи. За съжаление сте склонни да действате по същия начин и към себе си.
       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X