Напишете дума/думи за търсене

Лунно затъмнение и пълнолуние във Везни - тръгват си хора, които нямат място при нас

Предстои пълнолуние и лунно затъмнение в знак Везни, което ще се случи на 25 март (понеделник), в 9:00 часа, на 5 градуса в знака.

Луната и Слънцето ще са в точна опозиция и имат да решават важни и значими задачи за нашата планета. Този път в тяхната компания ще се намират кармичните възли, които задълбочават процеса на равносметка, решения и избори.

Лунните затъмнения и пълнолунията са призив забавяне, спиране, равносметка, анализ, отделяне, оставяне, изкореняване и превръщане на благата в ресурс, на тъгата в надежда и на края в ново начало.

Темите на процеса са свързани с нашите партньорски и бизнес отношения, както и собственото ни възприятие за тях.

Пълнолунието в знак Везни ще ни разкрие и ще ни помогне да научим кое е най-важното в съществуващите, или бъдещите ни отношения. Къде трябва да се научим на сътрудничество и партньорство, за да успеем да се контролираме, както и да не робуваме на собственото си его, или това на другия. Балансът е в основата на живота ни и ще е хубаво в този ден, всеки един да анализира собствената си градина, а също така да погледнете и зад оградата в съседния двор. Нека помислим къде сме сгрешили и може ли сега да простим на тези, които са ни наранили. Нека дадем компромис на себе си и нека бъдем по-толерантни и разбиращи другите. Освободете се от навиците си, които изгарят времето ви в полза на хора, които не го заслужават. Помислете за себе си, като си дадете повече любов, приемане и разбиране. В старанието си да съхраните себе си се опитайте да не забравяте за другите. Всички сме свързани и зависими един от друг. Позволете си щастие, коректност, отговорност и ще получите разбиране, подкрепа и любов.

Имайте предвид, че решенията на това пълнолуние са необратими. Всичко, на което слагате край, е вероятно да си тръгне от вас завинаги. Бъдете внимателни и отговорни към изборите си. Сега ще бъде лесно да затворите врата в отношения, в които дълго време сте търсили спасение. Направете го, ако наистина сте имали нужда от допълнителна сила и подкрепа от вън. Загасналите бизнес отношения са готови да отворят нова страница, но не и да се върнат в предишния си вид.

Сутринта на 25 март си направете кратка медитация, запалете си свещ и си пожелайте повече светлина, намерен смисъл, вдъхновение и сили да сложите точка на дългите и безсмислените изречения. Времето е хубав да изчистите пространството в дома и офиса си със стихията на въздуха и огъня. Проветрете помещенията си, изхвърлете всичко ненужно и ароматизирайте с билки.

Затъмненията по оста Овен-Везни започнаха на 24 октомври 2023 г. с новолунието и слънчево затъмнение в знак Везни. Тогава призива на планетите беше да си пожелаем нови блага, връзки, успехи и напредък. Сега онова, което сме си пожелали, ще премине през митнически контрол и ще бъде ревизирано. Ще отпаднат онези мечти, които не са готови да се реализират в живота ви. Ще си тръгнат хора, които нямат място при вас. Започнати от тогава дейности ще изискат повече грижа, внимание и отдаденост. Същите ревниво ще ви напомнят, че те са вашия приоритет и искат да прекратите други занимания.

Светилата са подкрепени от Плутон, който с радост очаква техните решения и безусловно ще им помогне да реализират своите планове. Тази подкрепа на планетата ще ни донесе желание за промяна и напускане на стари, износени и загубили живот отношения и професионални стремежи.

Това пълнолуние ще бъде най-силно усетено от родените на 24-ти, 25-и и 26 март и септември. Пред тях стои година на промени и възлови избори.

Родените на 24-ти, 25-и и 26 юни и декември ще изпитват напрежение в дните около затъмнението. Тях съветвам да не взимат нови решения.

Времето след пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. Операции не се препоръчват! Усвояването на лекарства е много по-ефективно!

Успех на всички,

астролог Венета Матева



Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Новата й астрологична книга "Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето" вече е на пазара, търсете я във всички книжарници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X