Напишете дума/думи за търсене

Това е тоалетната хартия с най-добро абсолютно качество

Едва ли има човек, който да не познава този бранд. И не е случайно. „Милде" е трипластова тоалетна хартия, направена от 100% целулозa с най-високо качество. Освен това „Милде" се слави със своите прекрасни аромати, които карат тоалетните помещения в дома да ухаят сякаш на елегантен скъп парфюм. Това са част от причините „Милде" днес да може да се похвали с наградата за абсолютно качество, която наскоро получи от QUDAL – световноизвестната програма, която отличава продукти с най-високо качество посредством проучвания, проведени по световно признати методи.

Брандът е лансиран в България през 2007 г. Този премиален продукт е перфектната комбинация от съвършена мекота, впечатляваща плътност, отлична абсорбация и изтъчен аромат. Наистина абсолютното качество, което може да бъде постигнато за такъв продукт.

За „Милде" съвършенството е първият и най-важен идеал. Качеството на техните продукти от години се отъждествява единствено с най-доброто, без компромис. Затова и всички ние знаем добре слоугъна на марката: „Милде. Меко казано, перфектна".

От компанията разкриват, че създават своите продукти с една основна цел – грижа за духа и тялото. Затова несравнимата мекота на „Милде" се превръща в лукса, с който може да се глезим всеки ден. „Милде" гарантира най-нежната грижа, с която бихме искали да дарим себе си и нашето семейство. И това не е всичко. „Милде" не е само грижа, а цялостна концепция за релаксация и спа терапия у дома. Фокусът на марката е ярко поставен върху комфорта и удоволствието на всеки един потребител.

За да постигне своята цел – всеки от нас да се чувства като в петзвезден спа център, намирайки се в собствения си дом, компанията непрестанно развива технологиите на производство и повишава стандартите си за качество.

Брандът се гордее и с още една своя особеност – разбирането, че всички сме уникални, и факта, че компанията работи в посока да се уважават разликите на клиентите. Затова „Милде" предлага разнообразие от аромати, цветове, текстури и дизайни.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X