Напишете дума/думи за търсене

Как да разберем какви сме били в минали животи

Живеем, обичаме, работим...правим всичко по силите си, но имаме чувство, че нещо не ни достига. Причината може да е в характера или в поведението ни, но ние не я виждаме. Ако опознаем по-добре характеристиките на личността си и какви сме били в други прераждания, може би ще открием истинското си призвание в живота. Такава диагностика, наречена Метода Ом, прави Олга Ускова. Досега тя е изследвала над 1500 човека.

Олга, как работи тази диагностика?

Първо се прави снимка на човека, дошъл за диагностика. След това специален софтуер я обработва и помага да видим в какъв баланс се намират физическото тяло и душата. По определени кодове, които се виждат на снимките, може да „прочетем“ грешките, допускани в минали животи, какво трябва да направим, за да ги поправим, и каква е мисията ни на Земята. Да се установят кармичните връзки с родителите и децата. Мъжете в живота на всяка жена може да се сменят, но не и родителите и децата. Когато знаем защо точно те са в нашия живот, може да съществуваме по-щастливо. И да коригираме отношенията си с тях.

В партньорските отношения може да определим каква е кармичната зависимост между двамата и откъде идва съществуващ проблем. Имах случай на разведен мъж, който разбра, че здравословните му проблеми идват от неразрешен проблем с бившата му жена, която е била с него и в предишен живот. Той промени отношението си към нея и децата за добро.

Но има и нещо друго, на което искам да обърна внимание - ако жената често ругае мъжа си и се оплаква от него, може да му предизвика болест или да направи така, че работата да не му върви.

Виждат ли се положителните и отрицателните черти на човек?

Методът показва кои са силните черти на характера ни и в каква област да се насочим, за да имаме успех. Eдна жена, която е била без ръце в предишен живот, трябваше в настоящия да се научи да прави нещо с тях - да пише, да рисува. Тя създаде пекарница и бизнесът й върви успешно. От практиката виждам, че ако избереш правилно това, което е за теб, Бог ти помага.

Защо много жени не успяват да си намерят партньор и да родят дете?

Ние сме в период на матриархат и енергията на жената е много силна. Настъпи дисбаланс и битка за мъже. Силни сме, искаме да сме независими, но потискаме мъжа до нас и неговата енергия. А жената е като почвата, в която се посява зърно и трябва да е мека, податлива. Ако е суха, злобна, стисната, желязна, семето ще загине. Затова е хубаво да даваме повече шанс на мъжете да бъдат мъже. А ние да премълчаваме някои неща, да сме по-женствени.

С Метода Ом правим психологически профил и на деца. Спомням си за десетгодишно момче, което се оказа, че е бил най-големият крадец на XIV век в предишен живот, и е загинал в затвор. Детето се впечатли силно и каза: „А, колко много съм откраднал и в този живот!“, пред майка си, която не подозираше нищо. Той носеше генетично обременяване, но успяхме да го променим. Децата също може да станат по-балансирани, да ги насочим към подходяща посока за развитие и професия, да коригираме дори несподелени проблеми.

Олга Ускова
Олга Ускова
Важно

Добре е всеки да мисли за себе си и за България с добро. Така ще е психологически здрав и ще допринесе за излъчване на по-добра обща енергия за обществото.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X