Напишете дума/думи за търсене

Как да влюбим мъжа Лъв

С всичките различни начини любовни мурафети, които властват в този свят, колко пък да е трудно да привлечеш мъжа Лъв? Ами, много е трудно! Те са темпераментни, горди и наистина не са лесна работа. Освен ако не сте виртуози в любовта, то трябва да знаете, че мъжете от тази зодия не се дават без любовен бой. И все пак и те си имат своите чалъми.

Покажете им възхищението си

Ако отдадете значимото на тяхната божественост, то със сигурност се приближавате с една крачка към сърцето им. Гледайте ги с възхищение. Ако искате всичко да върви по мед и масло, не забравяйте да показвате от време на време своята благодарност затова, че съдбата ви е срещнала с мъж от тази зодия.

Бъдете бързи

Тези мъже не обичат да остават сами. За да не ви изпревари някой, бъдете чевръсти. Разбира се, това не означава, че на секундата трябва да се шмугнете във връзка, защото пък и не обичат да бъдат заплювани като обект на детска игра. Ходи ги разбери! Нужно е само да сте по-адекватни и уверени във флирта. Това ще привлече вниманието им.

Обичат да са открити

За Лъвовете е важно да имат открити отношения. Ако вие сте прикрити в усещанията си, и те ще бъдат такива. Не се крийте зад тонове маски, споделете една-две тайни, но не отваряйте широко портата към вашата мистериозност, правете го бавно и елегантно.

Харесва им да социализират навън

Господата от тази зодия обичат да споделят себе си с нощта, където се сдобиват с нови социални контакти. Привлечени са към градските потайности независимо дали са лъскав бар или ресторант, предлагащ екзотична кухня. Така че – настройте ритъма си на тъмната страна на денонощието.

Докосвайте ги

Нали помните? Показвайте смело възхищението си и не забравяйте да демонстрирате привързаността си. За мъжа Лъв е много важен физическия досег. Докосването и сексуалните закачки са нещо, за което те копнеят. Бъдете смели.

Засипвайте ги с комплименти

Комплиментите и ласкателствата са нещо, което Лъвовете тотално обожават. Трябва да сте наясно обаче, че зад гордостта им се крие доволно количество несигурност. Затова ще трябва непрекъснато да повтаряте на Лъва, че е невероятен във всичко, което прави.

Не бъдете негативни

Като цяло Лъвовете са хора, които са позитивни и не искат да се заобикалят с хора, които имат отрицателна енергия. Така че, ако имате кофти отношение към живота, оставете го вкъщи, ако искате да привлечете този мъж в любовното си царство.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X