Напишете дума/думи за търсене

Медени ребърца

Необходими продукти:

1 кг свински ребра

1 малко парче настърган джинджифил

1 скилидка счукан чесън

2 с.л. сос Уорчестър

1 с.л. мед

2 с.л. балсамов оцет

2 с.л. зехтин

сол на вкус

Начин на приготвяне:

1. Смесете всички продукти за маринатата. Намажете добре ребрата и ги оставете да престоят 1 час.

2. Отцедете ребрата от маринатата и ги изпечете на скара. По време на печенето ги обръщайте периодично и ги мажете с отделилата се марината. Сервирайте горещи.

Може да изпечете ребрата във фурна. За целта е добре да ги сварите за 30 минути, след което да ги мариновате и изпечете.

За още вкусни предложения търсете списание "Рецепти за здраве"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X