Напишете дума/думи за търсене

Незабравимите сватбени истории на звездите

Известните хора понякога може и да се кичат с повече звезден прашец, но и те като всички останали люде на тази земя припадат от блаженство, гостувайки на сватба или подготвяйки се за размяната на собствените си обети в любов до края на света. Но често нямат щастието да се радват на интимност в един от най-усмихнатите им дни, преследвани от папараци и други неканени гости. Някои от тях все пак успяват да си кажат „Да”, заблуждавайки и клюкарите с фотоапарати, и светските хроникьори, държейки ги на тъмно за мястото и часа на събитието.

В сняг и в кал
Кевин Костнър - танцуващият с вълци носител на „Оскар”, явно не си пада по лъскавата цивилизация, защото за сватбата си с дизайнерката на чанти Кристин Баумгартнър избира площта на 650-декаровото си ранчо в Аспен. "Валеше сняг, всичко беше в кал, а аз и моят екип бяхме на крак от 6 сутринта, за да направим този празник на любовта възможен”, спомня си сватбеният агент, ангажиран за венчавката, на която присъстват холивудските ветерани Брус Уилис, Дон Джонсън и Тим Алън.

Шпионска сватба

На Джеймс Бонд му подхожда да се ожени в пълна секретност предвид агентурния му 007 статус. Даниел Крейг е откраднал някои и друг мурафет от известния си персонаж, оженвайки се за актрисата Рейчъл Уайз преди две години. Малко след като се залюбиха на снимачната площадка на филма „Мечтана къща”. Гости на тяхната наистина интимна венчавка били 18-годишната дъщеря на Даниъл Ела от първия му брак, 4-годишният син на Рейчъл от връзката й с режисьора Дарън Аронофски, и двама близки приятели, които изиграли ролите на кумове.

Докато солта ни раздели

Явно импровизацията е присъща за звездния шеф-готвач Джейми Оливър само в кухнята, но не и в живота. Британецът е доволно последователен, що се отнася до личния му живот. Той подправя любовта си с една и съща женаповече от 20 години. Джулиет Нортън е негова изгора от гимназията, но се взимат законно през юли 2000-а. Горди родители са на 4 деца.

Докато булката дарува, крадец бушува

Сватбата на Майкъл Бубле със сигурност ще бъде запомнена не само от него и съпругата му Луисиана Лопилато, но и от детективите от отдел „Кражби”, на които им се отворила работа по време на церемонията на канадския изпълнител и 23-годишната му аржентинска булка. Докато изпълнителят на Haven’t Met You Yet пеел с влюбено гърло песента, която написал специално за изгората си, крадци претарашили дома им.

Закуска за журналисти

Бракът между Йоко Оно и Джон Ленън, за който се твърди, че е видял сметката на Beatles, започва странно, спазвайки традицията на неконвенционалната им любов докрай. Когато през 1969 година японката и музикантът се венчават, те не хукват веднага към някой частен остров за медения си месец. Вместо това канят журналисти в амстердамския хотел, в който са отседнали, да прекарат с тях времето от 10 сутринта до 10 вечерта. От толкова много разговори с репортери едва ли им е останало време за гушкане.

Търкалящи се камъни и хипита

Сватбеният ден на Мик Джагър и Бианка Морена, които избират кметството на Сент Тропе за място, в което ще се подпишат под брачното си свидетелство, не протича по мед и масло.

Първо церемонията се забавя близо два часа, защото говорителят на музиканта се разправя с местните полицаи, несъгласен с бройката на репортерите, дошли да отразяват събитието. После самият вокал на Rolling Stones отказал да се появи в ритуалната зала, защото се чувствал като „златна рибка в аквариум, наблюдавана от лешояди”. Когато най-накрая двойката пристигнала, тълпа от хипита ги връхлетяла с идеята да купонясват заедно с младоженците. Поне на пищния им меден месец на Корсика и Сардиния никой не дръзнал да ги притесни.

„Харесвам” тази булка

Марк Зукербърг - създателят на Facebook, може и да е милиардер, префасонирал недостига си на социални контакти в печеливша бизнесплатформа, но все още не е обръгнал в това да запознава с интимните дела целия свят. Когато отбелязва с „Харесвам” Присила Чан за своя съпруга, никой от гостите им не били наясно какво точно правят в задния двор на Зукербърг. Всички били убедени, че са на купон по случай дипломирането за доктор на госпожица Чан.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X