Напишете дума/думи за търсене

Три причини любовта все да не идва

Това е въпрос, който мъчи дори най-уверените жени. И няма смисъл непрекъснато да търсите отговора на загадката „защо все на мен”. Истината е, че няма да получите задоволителен ответ на това си терзание.

Съвсем разбираемо е да сте уморени от очакване на пустата му любов, която все не идва. Съвсем разбираемо е накрая да се уморите и да се откажете от тази лелеяна емоция.

Вместо да се питате на хаос защо сте още непотърсени от голямата любов, ето три възможни причини за това.

Настроени сте противоречиво към сериозните връзки

Колкото и да си мислите, че искате партньор, може да се окаже, че ви е трудно да напуснете комфортната си зона на жена, която няма връзка от известно време. Дори и да смятате, че не изпитвате комфорт от самотата, повярвайте ни, това не е точно така.

Това противоречие ще ви попречи да поемете емоционалните рискове, необходими за допускането на всеки нов мъж в живота ви. Ще ви попречи да го обичате и ще попречи да му позволите и той да ви обича.

Комфортната зона може да ви саботира несъзнателно.

Намирането на мъж може да е по-важно за вас от намирането на щастие

Това е клише, но е истина. Не може да разчитате на никого другиго освен на себе си, за да бъдете щастливи. Ако имате склонност да сте песимист, за когото чашата е винаги наполовина празна, то това няма как да се промени, дори да срещнете и да се омъжите за правилния мъж за вас.

Да, може няколко месеца да сте в режим на детоксикация от тази негативност, но няколко месеца по-късно, когато замъглението попремине и започнат недостатъците му да ви правят впечатление, вече няма да ви е толкова щастливо и ще търсите път към изхода. Помнете, че всеки има трески за дялане. По-добре бъдете търпеливи и сбъдвайте брака си заедно, отколкото нетърпеливи и сами.

Не се цените достатъчно, за да сложите граници

Всички отношения, които имате, изискват някаква форма на ограничение. Независимо дали е с вашия фризьор, вашия доктор или майка ви. Има неофициални правила, които трябва да се спазват. Ако позволите на хората, и в частност на мъжете, да прекрачат границата, която ви дава чувство на сигурност, обич и копнеж, то в крайна сметка връзката ви ще се катурне, а вие ще се изпълните с негодувание.

Ако не наложите стандарти за личното си пространство поне, то тогава се оставяте на благоволението на мъжа до вас, а това почти никога не е мъдро решение.

Харесайте Facebook страницата ни, благодарение на която нашите текстове ще достигат по-неудържимо до вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X