Напишете дума/думи за търсене

Корабокруширайте ваканционно на този остров

Наведнъж на острова могат да отседнат най-много 18 души.

Малка, едва забележима на картата ивица земя привлича вниманието на желаещите да си отдъхват луксозно. Тя е един от 7-те хиляди острова на Филипините. Остров Ариара обаче е различен.

След час път със самолет от Манила, още толкова по шосе и два часа на луксозен катамаран стигате до 120 хектара диви плажове, гора и скалист бряг, който се вижда на фона на почти прозрачната вода, пълна с корали.

Мястото се държи от двойка от Англия, която го предлага под наем за 60 000 долара за седмица. Хазяите обясняват, че няма много такива места за отдих. Наведнъж там могат да отседнат най-много 18 души.

Според англичаните, в никой друг курорт, където можете да си наемете вила, дори на първа линия, няма да получите гледка и преживяване като на Ариара. Освен това може да вдигате шум на воля – никой няма да ви направи забележка за музиката.

Туристите могат да избират между вила на плажа или вила в джунглата с възможност за открита частна баня с изглед към гората. Удоволствието струва по 500 долара на човек на вечер, без включен алкохол и гориво за 12-те лодки на острова.

Ще са ви нужни няколко дни, за да се потопите напълно в атмосферата. Освен разходки с лодка, има възможност за гмуркане и разглеждани на странни и красиви морски обитатели. Ако обичате сърфинга, също ще сте доволни.

Важна част от ваканцията са специалните ястия и оригинални коктейли, приготвяни от любезния персонал. Единственият проблем е, че всички по-специални поръчки на клиентите могат да бъдат задоволени само със специална доставка от Манила.

Запазена марка на острова е плажът с чисто бял пясък, който се простира на ивица от 600 метра.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X