Напишете дума/думи за търсене

Сменете обичайната „вредна сол“ с полезната алтернатива

Сменете обичайната „вредна сол“ с полезната алтернатива – розова хималайска сол, която се добива в подножието на Хималаите. Тя е в солните мини в Пакистан. Тя е получена благодарение на вулканичната магма, които преди милиони години стига до морската вода, като се насища с микроелементи и минерали.

Розовата хималайска сол е от най-чистата сол в света, тя се извлича ръчно и не се подлага на термична или химична обработка.

При изпарението на хималайската сол въздухът се насища с натрий.

1.Хималайската сол е най-добрият начин за прочистване на организма от токсини. разтворът й ефективно възстановява организма и подмладява кожата.

2.Тази сол предотвратява дехидратацията в тялото ни.

3.Тя се ползва за лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат. Премахва болките в ставите: препоръчително е да се взема топла вана с добавка на половин чаша солен разтвор.

4.Розовата хималайска сол е един чудесен начин да се избегнат проблеми с кожата. Употребата й при лечението на акне има уникален ефект.

5.С нея се отслабва. Солните вани за загуба на тегло също са широко използвани – розовата хималайска сол подобрява обмяната на веществата и помага на организма да изгаря излишните мазнини и да не задържа течността. В допълнение, с нея се прави идеален скраб с мед или кафе за перфектно тонизиране на кожата, което я прави еластична и гладка.

6.Хималайската сол се използва като уникален терапевтичен метод – спелеотерапия. Пациентите посещават зала, където въздухът е наситен с полезни йони от тази сол. Така се стабилизира състоянието на централната нервна система, ефективно се лекува астма, алергия, намалява се умората,ликвидира се безсънието.

7.Хималайската сол е чудесен начин за засилване на имунитета. Тя се ползва за профилактика на грип и вдишване на нейните изпарения лекува от синузит и суха кашлица. Разтворете една чаена лъжичка сол в чаша топла вода, дръпнете носа си от течността и изплюйте разтвора.

Да, време е за хималайска сол.

Фирма Вибо 71 е българска търговска фирма създадена през 1993 година. Основните сфери на дейност на дружеството са производство, търговия, дистрибуция, логистика, внос и износ на храни и хранителни продукти. Фирмата има изградена дистрибуционна мрежа, покриваща територията на цялата страна, която включва както поддистрибутори и търговци на едро, така и основните търговски вериги – Метро, Кауфланд, Билла, Фантастико, ЦБА, Т-Маркет, Пикадили, Карфур и др.

В международен план Вибо 71 има изградена добра партньорска мрежа в страните от Балканския полуостров – Гърция, Турция, Румъния и Сърбия, както и добри контакти с Русия и бившите съветски републики. Фирмата разполага със собствени транспортни средства – камиони до 20 тона, пикапи и бусове, подходящи както за градски, така и за извънградски превози на стоки.Складовите ни помещения са с площ от над 3000 м2, като разполагаме и с хладилни камери за стоки, изискващи специфичен температурен режим на съхранение.

През годините развихме и наложихме наша собствена запазена марка продукти с името „Вибо“. Това са висококачествени продукти на атрактивни цени – брашна, мед, галета, пуканки и др. Те са добре познати на българския пазар, част от тях се изнасят и в чужбина. Служителите на фирмата са висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в сферата намениджмънта, търговията и логистиката.

X