Напишете дума/думи за търсене

Как да спим по-добре?

За пълноценен сън през цялата нощ!

Нормалният начин на живот на хората все повече е засегнат от стрес и тревожност.
В следствие на това, доста хора се оплакват от безсъние в определен етап от живота си.Трудностите със заспиването, честите събуждания през нощта и недостатъчното време за сън, може да окаже влияние върху физическото и психическо здраве на човека.Липсата на сън, може да доведе до лоша концентрация през деня и невъзможност за справяне с ежедневните задължения. Също така това състояние може да предизвика често и спонтанно появяващо се главоболие.

Приемът на лекарства не винаги е препоръчителен.Предпочитан подход за превъзмогване на стреса и тревожността и осъществяването на спокоен и продължителен сън е повече физическо натоварване през деня и / или прием на билкови продукти на основата на доказани природни съставки.

За целта, фармацевтите от фирма Createpharma, са създали своят нов продукт Дормилек комплекс, използвайки своя технологичен опит и знания за билки и природни съставки.

Продукта е хранителна добавка, под формата на меки желатинови капсули.

Меките желатинови капсули имат много предимства за потребителите в сравнение с твърдите капсули и таблетките:

- лесно поглъщане;

- не се усещат неприятен мирис и вкус;

- много по-бързо освобождаване на активните вещества в организма и следователно по-бързо действие;

- висока стабилност и чистота – активните съставки са защитени от окисление, влага и микробно замърсяване

Дормилек комплекс е хранителна добавка на базата на Валериана, Пасифлора, Мелатонин и Витамин B6 (Пиридоксин хидрохлорид). Благодарение на тази специална комбинация, продукта подпомага естествената нощна почивка, за да може човек да спи добре и да се събуди освежен. Естествените растителни съставки от Валериана и Пасифлора имат релаксиращ и успокояващ ефект преди сън. Мелатонинът е вещество, което се произвежда естествено в организма и помага за поддържане на добър дневно-нощен ритъм.

Витамин B6 е необходим за правилното функциониране на мозъка и подпомага тялото при производството на мелатонин.

Информация за съставките:

Сух екстракт от Валериана:

Валериана се извлича от корените на Valeriana Officinalis, растение което вирее свободно в цяла Европа и е широко разпространено като успокоително и сънотворно. Поради това Валерианата се използва в ситуации на стрес, свързани със състояния на възбуда, безсъние , нарушения на съня, тревожност и други състояния като нервно напрежение, панически атаки, сърцебиене, главоболие.
Дормилек комплекс съдържа Екстракт от Валериана – 100 мг

Сух екстракт от Пасифлора:

Пасифлората се извлича от надземните части -свежи или сушени, на Passiflora incarnata, билка произхождаща от Южна Америка, която се среща също и в Европа. Пасифлората е добре позната и широко използвана заради успокояващите свойства върху нервната система, главно поради действието на флавоноидите- разнообразен набор от растителни съединения, отговорни за действието на билката. Традиционно Пасифлората се използва при състояния на тревожност, безпокойство и нервно напрежение, в следствие на стрес.
Дормилек комплекс съдържа Екстракт от Пасифлора – 100 мг:

Мелатонин:

Мелатонинът се произвежда от епифизната жлеза вечер. Той е химически медиатор, който подобрява качеството на съня. Благодарение на своята регулираща дейност, възстановява смущенията при часова разлика, също така е полезен и за лица работещи на смени. Мелатонинът притежава силно антиоксидантно действие, като се бори ефективно със свободните радикали и забавя процеса на стареене.
Дормилек комплекс съдържа Мелатонин - 3 мг

Витамин B6 - има благоприятно действие върху нервната система.Той е необходим за правилното функциониране на мозъка, както и за производството на хормоните серотонин и норепинефрин. Витаминът също така помага на тялото при произдовството на мелатонин и така допълва с действието си другите съставки на Дормилек комплекс.
Дормилек комплекс съдържа Витамин В6 – 2 мг

Предимства на хранителната добавка Дормилек Комплекс:

- Ефективен и натурален!

- Намалява времето за заспиване!

- За да спите през цялата нощ!

- За да се събудите отпочинали и свежи !

- Намалява ефекта от ежедневния стрес и тревожност без да предизвиква сънливост на другия ден!

- Без привикване!

Начин на употреба:

По 1(една) капсула приета с вода 30 минути преди сън.

Дормилек Комплекс е ефективно и натурално решение при трудно заспиване!

ТЪРСЕТЕ „ДОРМИЛЕК КОМПЛЕКС “ В АПТЕКИТЕ!

X