Напишете дума/думи за търсене

Преслава: Когато чакаш любовта, тя не идва

Фотографии: Георги Малев, Константин Кръстев-Коко

Преди известно време по-чувствителните зрители на VIP Brother видяха между нея и Станимир Гъмов искра за нова любов, но се оказа, че са сбъркали. Какво я пали, какво търси и какво иска да разбере за себе си?

Вие намирате ли промяна в отношението на хората към вас след участието ви във VIP Brother?
Да, намирам. Знаете ли, давам рядко интервюта. В началото на кариерата си давах, защото имах нужда хората да ме опознаят, но после се отказах, защото казваш нещо в интервюто, някоя друга медия го взима и го пренаписва както прецени. Като публично лице виждам всякакви статии за себе си, но никога не съм опровергавала клюките. Не виждам смисъл в това, макар че благодарение на тях хората си изграждат образ, който няма нищо общо с мен. Може би VIP Brother много ми помогна заради всички ситуации, в които ме видя публиката и които разкриха начина ми на живот, характера, възпитанието ми. Вярвам, че хората разбраха, че всичко, трупано през годините за мен като образ от жълтите медии, няма нищо общо с истинската Преслава.

Сблъсквате ли се често с предразсъдъци?
Имам качеството никога да не се оправдавам. Държа на хората, които обичам, които са мои близки и приятели, а те могат да отсеят кое за мен е вярно и кое не. Не е в стила ми да се оправдавам и да обяснявам. Да пишат каквото си искат.

Усладиха ли ви се реалити форматите?
13 години съм с фирма „Пайнер“ и ангажиментите ми са били свързани главно с участия в нощни клубове. Затова реалити форматите са приятно разнообразие за мен.

Как си почивате?
Вие как си почивате?

С хобитата си, тоест като работя.
И моята работа ми е хоби. Но и обичам да поспивам, да се виждам с приятели – това ми е най-голямото разтоварване.

Какви са приятелите ви?
Противно на песента „Нямам нужда от много приятели“ аз имам нужда от много приятели. Имам доверие в хората и може би затова имам много приятели. Повечето от тях са мъже, а тези, които са момичета, са по-скоро мъжки момичета. Няма много глезли около мен.

Как гледате на конкурсите, на конкурсната емоция?
Мен не ме бива да бъда победител, да бъда нахъсана и притисната. При мен нещата през годините са се получавали с талант, късмет и заради любовта към това, което правя. Никога нищо не ми е на всяка цена. Не съм от най-упоритите и най-нахъсаните хора. За мен е най-добре да бъда спокойна и да не бъда притискана от нищо, за да покажа какво мога. Не се виждам в подобен конкурс. Затова във VIP Brother се отказах от надпреварата. Исках да ми е готино и просто да бъда със страхотните хора, с които се сприятелих.

Останахте ли близки с Гъмов?
Да. Но може би с него объркахме хората. Вътре човек подивява. Изострят се някои емоции, появява се и някакъв емоционален глад. Затова заблудихме хората. Всъщност отношенията ни са чисто приятелски.

Влюбена ли сте в момента?
В себе си най-вече (смях).

Не ви вярвам, вие сте Рак. Раците обичат да обичат другите.
Така е, но нямам никого до себе си. Въпреки това съм щастлива някакси.

А чакате ли го?
Не, не го чакам. Когато го чакаш, то не идва.

Кои са малките неща, които ви правят щастлива?
Пак ми изникват хората около мен. Онзи ден имах хубави мигове с племенницата ми, с приятелите ми ги имам постоянно. Това са моите големи малки радости в живота.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X