Напишете дума/думи за търсене

Дизайнерските бебета ще изместят заченатите по естествен път

Времето на секса за разплод и бебетата, заченати по естествен път, лека полека изтича. Само след около 30 години ще бъдат използвани висши технологии за възпроизводството на човешкия род и раждането на дизайнерски бебета.

Професорът по право Хенри Грийли от Станфордския университете написал книгата  "Краят на секса и бъдещето на човешкото възпроизводство", в която твърди, че на традиционните полови сношения за разплод им остават минимум 20 и максимум 40 години живот. Хората в развитите страни ще спрат да правят секс с цел създаване на поколение.

Така, когато двойките поискат да имат наследници, ще посещават лаборатории, където учени ще правят деца за тях. Според Грийли, мъжът ще доставя сперма, а жената - парче кожа. От него ще бъдат получени стволови клетки, които ще се превърнат в яйцеклетки и съответно ще бъдат изкуствено оплодени.

Традиционният секс ще бъде оставен за удоволствие и забавление и ще се превърне в нещо като хоби. Той ще бъде освободен от функцията му за правене на деца.

С дизайнерските бебета ще бъдат преодолени наследствените болести, грозотата, глупостта и т.н. Родителите ще конструират в бъдеще собствените си деца.Те предварително ще знаят колко здраво, умно и красиво ще бъде тяхното потомство.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X