Напишете дума/думи за търсене

Кои звезди са били затворници (видео)

Линдзи Лоън

Бившата звезда на „Дисни” е добре запозната със съдебната зала. През 2007 г. тя бе осъдена на 90 дни в затвора заради нарушаване на пробацията си и неявяване на курс за вредата от алкохола. Вместо да бъде на курса, тя купонясвала пияна след наградите на МТV в Кан. Линдзи има общо шест официални ареста.

Робърт Дауни Джуинър

В края на 90-те Дауни е арестуван твърде много пъти заради обвинения за притежаване на наркотици, включително 3-годишна присъда, от която той излежава 12 месеца. Скоро след това той е пуснат на изпитателен срок и влиза в клиника за справяне със зависимости. Този път той успява да си стъпи на краката и Дауни тръгва по пътя на славата с ролите си в „Железния човек”, „Шелкох Холмс” и други.

Кийфър Съдърланд

Той е арестуван през 2007 г. заради каране в нетрезво състояние. Утежняващото в тази ситуация е, че това било четвъртото обвинение в шофиране в нетрезво състояние срещу Съдърланд. Затова той получава гащеризон в светло оранжево и престоява 48 дни в затвора. Зад решетките той преосмислил постъпките и живота си и след като излиза на свобода често се самоиронизира и шегува с преживяванията си. все пак явно престоят в затвора не му е допаднал и той спира с пиянските си изцепки.

Уесли Снайпс

Точно като Ал Капоне, Уесли Снайпс влиза зад решетките заради укриване на данъци, което може би е в резултат на изключително лош съвет от страна на счетоводителя му. Той е осъден на три години през 2008-а и излиза след малко повече от две години. Дали ролите на Снайпс в „Блейд”, „Разрушителят” и „Играчът” са му помогнали да се справи с трудния живот и опасностите в затвора, можем само да гадаем. Почти е сигурно обаче, че актьорът е станал един от най-примерните данъкоплатци след излизането си от затвора.

Марк Уолбърг

Той е обвинен в опит за убийство, след като напада виетнамец с голяма пръчка и го събаря в безсъзнание, когато е само на 16 години. Младият Уолбърг, който се пристрастява към кокаина на ранна възраст, атакува и друг виетнамец в същия ден. Той прекарва 45 дни в затвора. Той смята, че престоят му зад решетките е променил гледната му точка за живота и поведението му. Актьорът, който е израснал в Бостън, е бил много проблемно дете в пубертета. Актьорът признава, че затворът му е помогнал да спре алкохола и наркотиците и да започне начисто.

Крисчън Слейтър

За първи път той е арестува през 1989 г. – шофирал пиян и буйствал. Той излежава 10 дни, но не си взима поука. През 1994 г. е осъден отново при опит да се качи на самолет с пистолет в багажа. Три години по-късно Слейтър е осъден на три месеца затвор, а след това на три месеца в клиника заради нападение на тийн гаджето си и на полицай. Слейтър бил обвинен и че е опипвал задните части на неизвестна за него жена, докато се движил по улица в Манхатън.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X