Напишете дума/думи за търсене

Пълна промяна за спалнята с малък бюджет (галерия)

За какво да заделите средства по-напред. Дали за нови гуми за колата или за по-голямо детско колело. Кухнята има нужда от една боя след зимата, а спалнята по всичко личи, че остава на опашката. Не бързайте да я отписвате, нито желанието да се събуждате с пролетно свежо настроение. Може да преобразите спалнята, без да се налага после да сте на червено.

Тапети

Не са скъпи, не са демоде, създават уют и усещане за топлина в стаята. Освен това не е необходимо да облепите помещението изцяло. Използвайте тапетите за декорация на една стена или на част от нея за акцент.

Стикери за стена

Ще ги намерите в най-различни форми и цветове. Поставянето им на стената е много лесно, освен това цената им си заслужава напълно на фона на ефекта, който произвеждат. Клони на дърво, цветя, абстракции, изборът е много голям.

Ефектно покривало за легло

С него може да заредите настроението на спалнята си по невероятен начин. Потопете я в пъстри флорални мотиви, експериментирайте с геометрични фигури и контрастни цветове. Дори може отсега да подгреете за лятото с морски краски. Ако не ползвате покривало за легло, не пречи да заложите на по-интересни и закачливи чаршафи.

Възглавници, възглавници, възглавници

Идеално решение да внесете малко разнообразие в спалнята. Може да ги съчетаете стилово и цветово с килима или с пердетата, но по-добре заложете на контраста. Все пак идеята е да обновите мястото си за сън с нещо малко, но забележимо.

Рамки по стените

Не е необходими да са скъпи, тежки, дървени и претенциозни. Дори може да не са от дърво. Достатъчно е да сложите нещо интересно в тях, за да създават разнообразие в интериора.

Нова нощна лампа

Нова не означава новозакупена. Сменете абажура на старата и сте напълно готови с трансформацията почти без пари.

Декоративни аксесоари

Пъстри кутии за неща, изрязани елементи от хартия или плат, фигурки или скулптури, цветя. Оставете се на въображението да ви води.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X