Напишете дума/думи за търсене

5 сутрешни ритуала за красота

Красотата започва от изгрев слънце. Сутрешните правила за красота ще ви помогнат да се чувствате забележителни през целия ден.

Използвайте антиоксидантен серум за лице. Съдържащите се в него витамини С и Е ще защитят кожата от състаряващите я свободни радикали, които възникват под въздействието на UV лъчите, замърсената среда и други стресови фактори. Серумите подпомагат действието на слънцезащитния крем и придават сияние на лицето.

Яжте протеини на закуска. Добавете към сутрешното си меню високопротеинови продукти – яйца или кисело мляко. Последните изследвания показват, че протеините на закуска предотвратяват преяждането през целия ден – което означава, че теглото ви ще е в норма.

Не забравяйте за UV защитата. Всички знаем това правило, но далеч не всички го спазват. Използвайте специалните хидратиращи кремове с UV защита, като ги нанесете преди основата за грим или пудрата. Не забравяйте за устните, шията, врата и областта около очите.

Голяма чаша вода сутрин. Дехидратацията влияе крайно негативно на здравето и красотата. След нощния сън организмът има нужда от течности – а най-добре му действа голяма чаша топла вода.

Цитрусов парфюм. Ароматът на цитруси сутрин намалява стреса, помага за заздравяване на имунитета и значително облекчава началото на работния ден.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X