Напишете дума/думи за търсене

Пачовете за очи вършат чудеса

Пачовете за очи са едно от козметичните средства, около което се водят много спорове. Някои смятат покупката им за чиста загуба на пари, други с възторг ги обявяват за вълшебно спасение от тъмните кръгове, мимическите бръчки и следите от умора. Те представляват пластири, които се залепват в зоната около очите вместо маска. Лепенките са напоени с концентрат във вид на серум или крем. Според козметичните експерти пачовете действат по-ефективно от обичайния крем за около очите, тъй като осигуряват по-бърз резултат, а не действат чрез натрупване.

За да изберете подходящите за вас пачове, прочетете внимателно съдържанието на опаковката. Пластирите с хиалуронова киселина се борят с потъмняването и отпускането на кожата. Избелващите лепенки съдържат винена киселина, хиалуронова киселина или лимонов сок. В състава на пачовете, подобряващи контура на кожата, влизат пептиди и витамин Е. За изглаждането на дребните мимически бръчки спомагат колагенът и еластинът. Тъмните кръгове около очите и подпухналостта снемат охлаждащите пачове с натурален ментол.

Пластирите се поставят на чиста и суха кожа, на няколко милиметра от основата на миглите. След 15–20 мин ги свалете, но не отмивайте остатъците от серума, а внимателно ги втрийте в кожата с пръсти.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X