Напишете дума/думи за търсене

Имотът – важно решение и добра инвестиция

Юлиана Андреева - собственик и управител на Олимп - Ю.В.

Имотите са като любовта – въпреки пиковете и спадовете на пазара, въпреки тенденциите и модите, стойността им си остава във времето. Те са дом и уют, но и много повече от това – една непреходна ценност.

След позатихналия интерес към имотите у нас, от края на 2015 година отново се наблюдава раздвижване на имотния пазар. Независимо дали за лично ползване, или с инвестиционна цел, покупките се увеличават. Търси се ново строителство, отново се връща купуването „на зелено“, активизира се отдаването и наемането на жилища.

При тези условия неминуемо изникват въпросите как да се предпазим от измамници, как да вземем най-добрата цена за своя имот или как да купим имот на добра цена. Ние, българите, по принцип сме малко скептично настроени към посредническите услуги, водени от вярването, че разбираме от всичко и знаем най-добре какво и как. Но това е огромна заблуда, довела не един и двама собственици на имоти до горчиво разочарование.

Посредникът играе много важна роля във всяка една сделка, а когато става дума за големи сделки и много пари, какъвто е случаят с имотите, ролята е още по-важна. Той е този, който ще ви ориентира в морето от оферти, ще отсее най-подходящите за вас, ще ви уреди добра цена, ще ви предпази от измами и не на последно място - ще ви спести време, усилия и нерви.

Но как от всички агенции за недвижими имоти, действащи на пазара, да изберем най-добрата и най-коректната? Дългогодишният опит, доказаният професионализъм и коректност и многото доволни клиенти са най-сигурният ориентир. А агенцията, която покрива всички тези критерии, се нарича Олимп – Ю.В.

Олимп – Ю.В. е създадена през далечната 1993 г. от млад и амбициозен екип и оттогава не спира да се развива и доказва, превръщайки се в една от най-добрите на пазара и налагайки нови стандарти за качество и професионализъм. Основно правило на фирмата е не просто да извършва посредничество, а да предлага на своите клиенти консултантски услуги и да ги ориентира съобразно техните желания и потребности, така че да направят най-добрия избор по максимално удобен и бърз начин.

Защо да изберете точно Олимп – Ю.В.?

Причините са много. Споменатото до момента само по себе си е достатъчно, но има допълнителни неща, които са се превърнали в тяхна запазена марка и са доказали своята ефективност във времето. Едно от тях е новаторският метод на работа - Олимп – Ю.В. разпределя отделните райони и специфичните услуги между различни екипи, така че всеки от тях да може да се специализира и да реагира на запитванията максимално бързо и адекватно. Впоследствие и други агенции възприемат този подход, което потвърждава неговата ефективност.

В Олимп – Ю.В. работи екип от безкомпромисни професионалисти. Всеки от тях е издържал редица тестове, за да попадне тук, а след това преминава и допълнителен курс на обучение. По този начин се гарантира висок стандарт на работа и удовлетворение на клиента. Всеки един от брокерите разполага с 90 до 100% от офертите за неговия район и може да ви посъветва професионално, отчитайки вашите желания и обръщайки внимание на детайли, които не бихте забелязали. Освен пълна информация, той ще ви предостави анализ на пазарната ситуация и компетентни насоки, и всичко това – в минимално кратък срок.

Всеки екип разполага с деловодители и координатори, които се грижат за актуалността на информацията и следят всички етапи от сделката. А юридическите консултанти са тези, които гарантират пълната изрядност на документите, съдействат ви при тяхното набавяне и решават спорните въпроси. По този начин можете да сте абсолютно спокойни, че всичко с вашата сделка е наред и няма да станете жертва на измама.

Тъй като Олимп-Ю.В. цени вашето време и се стреми да разширява гамата на услугите си, вече можете да ползвате и бързото търсене в базата данни на техния сайт, която непрекъснато се актуализира. Имате възможност и да получавате най-новите и интересни оферти по електронен път. Всичко това фирмата прави, за да ви улесни и да ви спести време и усилия, защото удовлетворението на клиента е най-сигурният критерий за добре свършена работа. Олимп-Ю.В. предлага най-краткия и сигурен път към целта - това ще потвърди всеки един от техните доволни и верни клиенти. А вие може да сте следващият.

www.olimp-uv.com

X