Напишете дума/думи за търсене

Болна от рак актриса направи химиотерапията забавна (Снимки)

СНИМКИ: Инстаграм

Болна от рак жена намери начин да направи химиотерапията забавна. Карън Уолш е талантлива актриса на „Бродуей” и майка на две деца.

Няколко седмици, след като навършила 40 години, тя посетила лекар заради болки в стомаха. Лекарите обаче й съобщили, че има рак на дебелото черво и то в четвърти стадий. Освен това тя има и осем тумора в черния дроб и три в лимфните възли. Самата Карън твърди, че преди да научи страшната диагноза, не е усещала нито един от симптомите за този тип заболяване.

„За съжаление, не мога да бъда оперирана, затова химиотерапията е единствената опция за мен”, споделя Карън пред The Huffington Post, цитиран от Нова тв. 

Малко след като започнало лечението, нейна приятелка я окуражила да сподели в социалните мрежи за заболяването си. Карън приела предизвикателството и дори публикувала свое селфи по време на химиотерапия. Малко след това се появила идеята за забавни селфита в болницата. От тогава досега Карън и няколко нейни приятели имат десетки смешни снимки, на които са облечени по най-различни забавни начини. 

 
 
 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X