Напишете дума/думи за търсене

Пиар ли е шумната раздяла на лудия репортер и невярното му гадже

Почти всяка година преди старта на най-гледаното риалити у нас “ВИП Брадър” се случва голям светски скандал, от който продуцентите се възползват, за да поканят замесените в него знаменитости в къщата на Големия брат. И тази година се оказа благодатна за тях, но едва в неделя ще стане ясно дали Даниел Петканов, репортерът на Милен Цветков, и вече бившата му приятелка Александра Богданска ще спят в една къща в следващите няколко седмици.

Двамата се разделиха около средата на август, а шумният скандал се разрази две седмици по-късно. Тогава с дълга публикация в личния си фейсбук Петканов обясни на приятелите и феновете си в социалната мрежа, че приятелката му е изневерявала през цялата им близо 2-годишна връзка, като подкрепи твърденията си с файлове от личния ѝ смартфон. Поддръжниците на лудия репортер, както Петканов стана популярен, демонстрираха подкрепата си с подигравки и негативни коментари както под всички нейни публикации във фейсбук седмици назад, така и в специално създадени за тази цел групи. Шумотевицата около случая ескалира до такава степен, че

в четвъртък

следобед

Богданска

бе приета в

психиатрична

клиника

с тежка депресия и са ѝ били предписани успокоителни. Моделката сама е повикала Бърза помощ. Новината бе потвърдена за “24 часа” единствено от Маги Вълчанова, която е организатор на “Мис Национален отбор по баскетбол” – титлата, която Александра носеше преди около 3 години. Самата тя все още отказва да даде публично коментар. Впечатление прави обаче, че тя не ограничава достъпа на коментиращите до нейния фейсбук, нито пък трие излиянията на стената си.

Преди да се стигне до скандала, двойката има връзка близо две години. Тя започва в началото на 2015-а, след като се запознават случайно покрай негов репортаж, правен пред УНСС в Студентски град. Александра е студентка там, а университета е завършил и самият Петканов. По това време името на моделката е познато в модните среди не само покрай конкурса “Мис Национален отбор по баскетбол”, но и заради връзката ѝ с баскетболиста Никола Трайков.

Даниел и Александра делят обща страст към здравословния начин на живот и тежките тренировки във фитнес залата. И двамата са щастливи в работата си. С няколко прекъсвания той е лице на Нова тв от 2010 г. Нейното краси постери и диплянки за рекламата на различни продукти и кампании. Нерядко Богданска пътува в чужбина, като всеки път обяснява на любимия си мъж, че причината са работни ангажименти зад граница. Той не се съмнява в това нито за миг, тъй като тя е от добро семейство -

дъщеря е на Милан

Богдански - общински

съветник в

Благоевград от

квотата на БСП

и кандидат за кмет на последните местни избори. Тя дори изигра малка роля в холивудска продукция. Става дума за хитовия филм “Непобедимите 3”, чиято премиера бе преди 3 години. Благоевградчанката партнира на Мел Гибсън само в началните сцени, където върви до него. Възможността ѝ се дава, след като се явява само като статист. Режисьорът забелязва как тя стои на снимачната площадка и я извиква, за да ѝ предложи малко по-сериозна роля. Гибсън дори ѝ прави комплимет. Пита я с усмивка защо е толкова висока, а впоследствие ѝ казва, че е много хубава. Предишен опит пред камера има само в клипа на песента “Мистър Команданте” на Лео, Део, Рафи и Играта.

До раздялата се стига в средата на август. След поредно нейно пътуване до Италия тя и Даниел се прибират заедно вкъщи. Тук е моментът да се отбележи, че двамата не живеят в неин апартамент, както написаха много жълти медии. Като студентка тя е на общежитие в Студентски град, но често преспива при половинката си. Във вечерта след прибирането ѝ от Ботуша Александра заспива с гаджето си. В леглото е и смартфонът ѝ, на който получава странно съобщение в 2 ч сутринта. Петканов случайно вижда съобщение от италианец на дисплея. “Какво стана? Прибра се в България и чувствата ни охладняха, така ли?”, пита чужденецът нашенката. Това го провокира да направи нещо, което не му е хрумвало до този момент – да се разрови из паметта на устройството. Там с ужас вижда десетки текстови, снимкови и мултимедийни файлове, които Александра е разменяла с чужденци.

Двамата се разделят малко след средата на август, а първият статус, който Петканов пуска във фейсбук на 24 август гласи: “Една майка толкова силно изкрещя на хлапето си “остави тоя боклук, бе”, че изоставих приятелката си”. Десетина дена по-късно в профила му се появява и видео, на което се виждат той, тя и колите на двамата. То показва как той изхвърля багажа ѝ от автомобила си, а тя го прибира в нейния. По това време тя дава едно телевизионно интервю и едно за седмичника “168 часа”. И в двете

е категорична,

че с Даниел са

по-влюбени

отвсякога

Подигравките, колажите и шегите по неин адрес обаче вече са почти навсякъде, а броят им нараства в геометрична прогресия след признанието му отново в социалната мрежа.

“Имам снимки, клипове и чатове от нейния телефон, които потвърждават това, което пиша. Викали са я в хотелски стаи, пращали са ѝ шофьори и таксита да я взимат... Освен това през цялото време на нашата “любов” е поддържала сексуални контакти с кастинг продуцент от Холивуд, като това е започнало още от предишната ѝ връзка. Разбирам я - млада е, иска да пробие, все пак ролите в киното не се раздават току-така. Писаха ми хора, които твърдят, че е била и с други - това не мога да коментирам. Говоря само за нещата, които имам черно на бяло.

За мен не е фатално това, което се е случвало (няма нищо фатално в живота, дори смъртта, камо ли това). Проблемът е, че съм чувал думите “Обичам те”, “Държа на теб” и другите тривиални неща по същото това време, в което са се случвали тези изневери. Чувствам се използван, наранен и обиден. Вече ѝ го казах лично, но все пак “На добър път, Александра!”.

P.S. Не съм се возил в частен самолет, но явно там няма клечки за зъби и хората ползват пръстите си”, е част от публикацията му в социалната мрежа. Последното изречение е препратка към двете прикачени към поста снимки от телефона ѝ. На едната се вижда как тя е в компанията на друг мъж, който бърка с пръст в устата ѝ, а на другата – как двамата се целуват.

32 000 са харесали

публикацията,

коментарите

са близо 4000,

а споделянията - около 2000. След признанието профилът на моделката бе нападнат от приятели и фенове на Петканов, които публикуват под снимките ѝ саркастични колажи и обидни епитети. Според търсачката в социалната мрежа името на Александра Богданска е сред популярните търсения и за нея говорят близо 63 000 души. Името на Петканов е търсено над 85 000.

Разбира се, темата веднага разпали дискусии с крайни мнения за случилото се. Едни строго осъждат постъпката на момичето, а други смятат, че публичното изявление на Петканов не е джентълменско. Последните са категорични, че станалото не трябва да се споделя пред широката аудитория, с която той разполага в социалната мрежа.

Така или иначе 3 дена по-късно при опит на “24 часа” да се свърже с моделката за коментар се оказва, че тя е приета по спешност в център за психично здраве. Причината е тежка депресия, а лечението - успокоителни. Александра сама е повикала Бърза помощ. Това потвърди в четвъртък за “24 часа” Маги Вълчанова. Малко по-късно Вълчанова публикува новината и в личния си профил. “С Александра Богданска приключихме договорни отношения преди повече от година и затова бях много изненадана, когато днес ми звънна телефонът и видях нейното име. Обади се някакъв доктор от Бърза помощ и ми каза, че тя е почти припаднала от нервно разстройство и я карат в центъра за психично здраве на ул. “Екзарх Йосиф” 59, защото не може да се успокои. Въпреки че отношенията ни не бяха топли, нямаше как да не реагирам и да не отида при нея”, написа в дълъг пост Вълчанова във фейсбук. “Заварих едно отчаяно и бледо младо момиче, което едва вдигна ръката си да ме поздрави. Нямаше я голямата усмивка, а очите бяха подпухнали от плач”, допълни тя и призова хейтърите в интернет да оставят нея и бившата ѝ половинка да оправят сами проблемите помежду си.

Според някои коментари това е просто опит за пиар от страна на моделката, тъй като според близки до Вълчанова

двете не са

прекратили

договорните

си отношения

с добър тон

Смята се, че тя търси бърза слава, а и има възможност да привлече интереса на продуцентите на “ВИП Брадър”, чийто нов сезон ще започне в неделя. Къде е истината, тепърва ще стане ясно.

Петканов позира с Александра и баща и?, който е общински съветник в Благоевград. СНИМКИ: ПРОФИЛЪТ НА ДАНИЕЛ ПЕТКАНОВ ВЪВ ФЕЙСБУК
Петканов позира с Александра и баща и?, който е общински съветник в Благоевград. СНИМКИ: ПРОФИЛЪТ НА ДАНИЕЛ ПЕТКАНОВ ВЪВ ФЕЙСБУК
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X